Franksteak kérdése:
Az alábbi játék ezzel a hibával dob ki (crash dump sending utility) A hiba általában a vizes átkelőknél jelentkezik. Várom az ötleteket, mi okozhatja az összeakadást?
Figyelt kérdés
Game: SnowRunner (EpicGames)
config:
MSI Z170A gaming M3
i5-6600k CPU 3.50Ghz
Gtx 1660Ti
RAM:16GB
Op:win10pro(64bit)
2020. máj. 2. 21:48
1/1 anonim válasza:
Hali. Nem tudom azóta megoldódott e, vagy sem, de elmondom nekem is ez volt. Én írta a feklesztőkenk, elküdtem ez dxdiag fájlt is. Hamarabb kijött a hibára a patch, mint az emailük. Azt írták egyébként, hogy ez egy ismert hiba dolgoznak rajta. Én mondjuk kicsit mahináltam egy-két dologgal, lehet az is segített, de ha neked még rossz, nézd meg jött e már frissítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!