Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzekkel mik a tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzekkel mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Azt hiszem pár dolog közös bennük. Azaz több tulajdonságot is tudok mondani, de most csak egyet eml

Azt vettem észre, hogy az óvatos véleményalkotás helyett túl hamar hoznak ítéletet (olykor csak félreértés alapján).

Ezzel összefüggésben pedig rosszhiszeműek.

Kinek mi a tapasztalata?

Kort és nemet is írjatok kérlek. Minden választ pontozok ( + 0 - )

2023. márc. 23. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Fokozatosan, lépésről lépésre rá lehet vezetni őket a szexre!
2023. márc. 23. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Te vagy az eperke 🍓🍒🍓?
2023. márc. 23. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Ez most a szexualis szüzessegre vonatkozik vagy az asztrológiaira?

Mert az előbbinél aztan nem lehet őket ilyen téren egy kalap alá venni, hisz mindenki ugy kezdi, vagyis a termeszetük ettől abszolut független. Max annyi hogy könnyebben zavarba jönnek, es még elég naivak, akkor is ha magabiztosnak hiszik magukat.

2023. márc. 23. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Két szűz pasim volt. Az egyik nekem a második kapcsolatom volt, 20 éves koromban egy 23 éves magát nagymenőnek mutató sráccal, akiről azt giondoltam biztos nagyon tapasztalt szex terén is. Kezdetben kiábrándító volt, aztán mellette tanultam meg, hogy kézbe kell venni néha az irányítást, ha jót akarok magamnak. Úgy már nem volt gond idővel, de nem működött, mert nem kommunikált. Tán 3 hónappal az után, hogy először szexeltünk bökte ki nagy nehezen, hogy én vagyok neki az első.

A másikról tudtam, hogy szűz. 24 voltam, ő egy évvel idősebb és kezdetben baráti kapcsolat alakult. Kedves, illedelmes, kicsit félénk fiú, akivel kialakult egy bizalmi kapcsolat épp annak kapcsán, hogy "csajozni segítek neki". Mivel addigi kapcsolataimból hiányoltam, hogy valaki tényleg odáig legyen értem, így mikor színt vallott, hogy hónapok óta már csak rajtam jár az agya, akkor elgyengültem.

Egyik legjobb kapcsolatom volt, de azért gondot okozott idővel, hogy kisfiúnak éreztem magam mellett. Cuki, kedves kisfiúnak. (Nem a szex volt a gond.)

2023. márc. 23. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

3 szűz pasival voltam életemben. Az első kettő semmi extra. Az egyik 1 éves kapcsolat volt, a srác betegesen féltékeny volt, hisztis, irányításmániás, később kiderült hogy hűtlen, erőszakos, a lelki és a fizikai bántalmazástól sem riad vissza.

A második 1,5 hónapos rövidebb kapcsolat volt. Szimplán frusztrálta a szüzessége, utóbb kiderült, hogy csak ugródeszkának használt, és önbizalmat nyert abból, hogy szexelt ( velem), és visszament az exéhez.

A 3. lett a férjem:), és olyat éltem át vele amit soha senki mással, még a tapasztalt exeimmel sem. Orgazmust! 24 éves koromig azt hittem, hogy az én testem nem képes rá, de ő bebizonyította, hogy tévedtem. 13 éve vagyunk együtt.:)

37/N

2023. márc. 23. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Amit leírtál azok személyiségjellemzők, nincs túl sok köze a szüzesség meglétéhez / meg nem létéhez.

Visszagondolva szűz korszakomra minden voltam csak előítéletes nem. Ezerrel repültem mindenre hátha "összejön valami" :D (s meg is lett az eredménye)

2023. márc. 24. 00:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezeknek semmi köze ahhoz hogy valaki szűz vagy sem. Én is az vagyok de egyik sem igaz rám.
2023. ápr. 3. 23:14
 8/10 A kérdező kommentje:
"egyik sem igaz rám" 🤭🤭🤭
2023. ápr. 11. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
21%
Én szeretem a szűzeket! f.
2023. ápr. 11. 18:07
 10/10 NTBS ***** válasza:
2 szűz lány volt. Mindkettő csodálatos volt.
2023. ápr. 12. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!