Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebben valakinek tapasztalata?
Kb egy hónapja vagyok egy pasival, erős volt a vonzalom az első perctől oda-vissza. A gond a szex, gyorstüzelő sajnos. Véget akartam vetni az egésznek, mert sok jóra nem számítok, normális szex nélkül pedig nem sok értelmét láttam folytatni.
Aztán ő javasolta, hogy vegyünk be harmadiknak más pasikat, őt nem zavarná, sőt izgatja is. Megtörtént, több partnert is kipróbáltunk, ajánlatokat nem kérek.
A kérdésem az, mennyire lehet ez tartós? Amúgy kifejezetten élvezem a szitut. De nincs ebben tapasztalatom, nem tudom mi lehet ebből. Másoknál működik ez a felállás? Tapasztalatok érdekelnek, vélemények nem. Előre is köszönöm.
Nem tartós. Ha valóban a párod, akkor tőle akarod amire vágysz.
Sajnos ő nem motivált a dologban. Máskülönben megoldaná hogy saját pöcsével döngessen. Úgy rendesen, férfiasan. Sokáig, keményen, jó mélyen 😎
Mondom mégegyszer: meg tudja oldani, ha akarja. Orvos, pszichológus, akaraterő, érzéstelenítős óvszer, gyógyszerek, agykontroll, bármi.
Férfi vagyok és szerintem gáz ha valaki azt hiszi hogy ez pusztán adottságtól függ. Tehát tapasztalatom inkább a másik oldalról van, azaz milyen amikor valaki elszánt, és össze akarja hozni a nőnek a hüvelyi orgazmust. Akár annak árán is hogy ő maga nem élvez el, mert -gyakorlatilag- lezsibbad a farka
Lehet tartós ha mindketten erre vágytok és mindkettőtöket ez izgat! A swingervilágból megszámolni nem tudom hány párt ismerek akik évek óta együtt vannak, sőt gyerekek, család miazmás. A közös szexuális vágy pont hogy még jobban összetartja őket (egy normál monogám kapcsolatban viszont nem éreznék pont ezért jól magukat).
Ami éket verhet közétek hogy a pasid gyorstüzelő. Nem lesz mindig 3. pasi kéznél! Neki is meg kellene tanulnia az önkontrollt és önállóan is képesnek lennie elvinni a csúcsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!