Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ebben valakinek tapasztalata?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebben valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja vagyok egy pasival, erős volt a vonzalom az első perctől oda-vissza. A gond a szex, gyorstüzelő sajnos. Véget akartam vetni az egésznek, mert sok jóra nem számítok, normális szex nélkül pedig nem sok értelmét láttam folytatni.

Aztán ő javasolta, hogy vegyünk be harmadiknak más pasikat, őt nem zavarná, sőt izgatja is. Megtörtént, több partnert is kipróbáltunk, ajánlatokat nem kérek.

A kérdésem az, mennyire lehet ez tartós? Amúgy kifejezetten élvezem a szitut. De nincs ebben tapasztalatom, nem tudom mi lehet ebből. Másoknál működik ez a felállás? Tapasztalatok érdekelnek, vélemények nem. Előre is köszönöm.

2023. márc. 9. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Nem tartós. Ha valóban a párod, akkor tőle akarod amire vágysz.

Sajnos ő nem motivált a dologban. Máskülönben megoldaná hogy saját pöcsével döngessen. Úgy rendesen, férfiasan. Sokáig, keményen, jó mélyen 😎

Mondom mégegyszer: meg tudja oldani, ha akarja. Orvos, pszichológus, akaraterő, érzéstelenítős óvszer, gyógyszerek, agykontroll, bármi.

Férfi vagyok és szerintem gáz ha valaki azt hiszi hogy ez pusztán adottságtól függ. Tehát tapasztalatom inkább a másik oldalról van, azaz milyen amikor valaki elszánt, és össze akarja hozni a nőnek a hüvelyi orgazmust. Akár annak árán is hogy ő maga nem élvez el, mert -gyakorlatilag- lezsibbad a farka

2023. márc. 9. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tartós ha mindketten erre vágytok és mindkettőtöket ez izgat! A swingervilágból megszámolni nem tudom hány párt ismerek akik évek óta együtt vannak, sőt gyerekek, család miazmás. A közös szexuális vágy pont hogy még jobban összetartja őket (egy normál monogám kapcsolatban viszont nem éreznék pont ezért jól magukat).

Ami éket verhet közétek hogy a pasid gyorstüzelő. Nem lesz mindig 3. pasi kéznél! Neki is meg kellene tanulnia az önkontrollt és önállóan is képesnek lennie elvinni a csúcsra.

2023. márc. 9. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
kieg.: sőt a klubokba, privát partikba járó párok 90%-a nem alkalmi duó, hanem valós együttélő pár! Van olyan pár akinek 5 közös gyerekük van, nyaralás, családi élet miazmás a szürke hétköznapokban, hétvégén viszont jönnek a klubba és élnek! :)
2023. márc. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!