Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondoltok a "túl" vastag farokról? Kinek milyen tapasztalata van vele?
Csak ezért nem feküdnék le valakivel.
Ha pedig már az ágyban vagyunk nem dobnám ki onnan. Akkor se ha vastag akkor se ha vékony.
Úgyhogy "kipróbálnám"
Nekem múlt hétvégén volt részem ilyen csodálatos szép farokban.
Nem különösebben hosszú, de elképesztően vastag és gyönyörű formájú volt.
Hatalmas élményt kaptam, de ehhez kellett, hogy a tulajdonosa tökéletesen használta, és ő maga is vonzó, gyengéd, emelett határozott és öntudatos volt.
Mondjuk csak a punciban járt, egyéb testnyílásaimban nem, de remélem még összehoz a sors vele és a számba is kaphatom. Mondjuk, anált nem vállalnèk be vele ..
Amúgy egy swinger klubban találkoztunk.
Az a tapasztalatom, hogy nagyon kell tudni bánni vele. Meg hogy nagyon könnyű vele olyan mikrosérüléseket okozni, amelyek azután hüvely- vagy húgyúti fertőzés táptalajai lesznek.
Úgyhogy csak óvatosan.
Én mindig azt gondoltam, hogy nincs nagy farka az exemnek, de azóta sem volt senki, akinek olyan vastag lett volna, mint neki. Jó lenne újra egy olyannal összefutni, esetleg vastagabbal is, de hát más dolgok fontosabbak, ez van.. :)
Nem iszom energiaitalt, de jó méretnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!