Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet valahogy változni a teljes ellentétünkre?
Hány cm neki? Amúgy a kitöltöttség érzetet nem tudom megadni, amire minden nő vágyik hüvelyi orgazmustól függetlenül.
Attól még igénylik a behatolást és élvezni szeretnék.
Téged semmi nem érdekel, csak kell valami kifogás. Nyilván kellemetlen társaság vagy, eszed ágában nincs bármit tenni ellene, aztán ez így kényelmesebb. Legalább nyugtatod magad valamivel, rá tudod fogni a hülyeséged valami olyanra amiről nem tehetsz.
Nem kell ebben többet belelátni, egy önsajnáltató unalmas p1csa vagy, csak herékkel.
Köszi, hogy jellemezted magad. Szerencsére én pont az ellenkezője vagyok.
Ott a kérdés, ha olvastad volna ahelyett, hogy ismeretlen embert próbálsz jellemezni, akiről semmit nem tudsz.
Olvastam, adtam is két választ, hogy nem ezen múlik, ahogy mások is és mindannyiunkat elküldtél anyánkba és kötöd az ebet a karóhoz, hogy hiába a nők boldogsága nem a nagy faroktól függ na de te akkor se tudod őket boldoggá tenni.
Nem az a bajod, hogy nem nagy a farkad, hanem hogy a kisebbségi komplexusodat arroganciával igyekszel palástolni. Na ezt valóban nem díjazzák a nők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!