Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet valahogy változni a teljes ellentétünkre?
Az első mondatod remélem nem igaz, a másodikat pedig köszönöm.
Erről majd beszélgess nőkkel.
Hetero nő nem így működik.
Nem szeretnék csak kompromisszum lenni. Senki nem vágyik ilyen kis méretre.
2-es vagyok és nő mégpedig 46 éves és házas
Te úgy gondolod, férfiként többet tudsz a női orgazmus témáról? Mert akkor örömmel venném, ha megosztanád velem
Itt nem (csak) az orgazmus a téma.
Mert amiatt nem tudom megadni egy nőnek azt, amire vágyik. Mint itt az 5-ös:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Azért csak leírnám így 46 évesen a tapasztalatomat.
Meg tudod adni egy nőnek, amire vágyik. Nem az a cél a szexnél, hogy minél nagyobb legyen a hapsi mérete. Ahogy fentebb is írtam, egyrészt a nők jelentős részének nincs hüvelyi orgazmusa. Attól még persze kell a dugás IS, de lehet neked 10 centi vagy 25, a végeredmény szempontjából mindegy.
Hozzátenném még, hogy kb 40 évesen volt életemben először hüvelyi orgazmusom, azóta is csak néha és csak lovaglóban. Amit egy kimondottan hát hogy mondjam alsó közép méretű hapsival értem el, teljesen váratlanul. Szóval nem attól sikerült, hogy megismerkedtem a pacival, és megoldódott.
Én azt gondolom, te a saját negatív gondolataid foglya vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!