Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megkapnád azt a nőt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkapnád azt a nőt, akiért régóta epekedsz, hogyan gyűrnéd az ágyban? Keményen, mint egy kiéhezett vadállat vagy inkább finomam és kiélveznéd minden mozzanatot?

Figyelt kérdés
Írjátok meg azt is, hogy hány évesek vagytok
ma 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Finoman, és különös figyelmet fordítanék arra, hogy nagyon élvezze. 45F
ma 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Fordított sorrendben írtad. Eleinte finoman, ha belelendült a nő, akkor keményen.
ma 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Fura ez a kérdés jobban belegondolva. Ez azért nagyban függne attól hogy működik a kémia közöttünk. Eleve valszeg azért nem lett köztünk semmi nem nem túl jól. Vagy nem talál vonzónak egyáltalán így maradna az a verzió hogy Ő csak fekszik én meg teszem a dolgom. Az már más kérdés ha ez esetleg úgy jön össze hogy valami csoda folytán hirtelen Ő is akar engem
ma 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
3,he? 😂 Ezt nem teljesen értem.
ma 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én olyan vadul, ahogy csak bírnám. 46f
ma 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem vadul! Nekem a női test egy hangszer,ami úgy szólal meg ahogy játszunk vele! És mivel én a lágy dallamokat kedvelem,így a finomabb, minden cseppjét kiélvező módot választanám..

51f

ma 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!