Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyen túl rajra magam lelkileg? Teljesen depresziós lettem nagyon megviselt a dolog. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Egy nagy születésnapi házibuliban voltam barátnömmel. Nagyon berúgtam és elmentem sétálni a tulaj hátsó udvarára ami hatalmas volt és bokros ,fás. Találtam egy padot leültem józanodni mert durván szédültem és zsibbadtam a zöldtől és a sok piától. Oda ült mellém az egyik volt iskola társam . Azt hiszem alattam járt pár évvel . Nem volt se barátom se haver csak egy ismerős. Annyi megvan ,hogy beszélt hozzám ,hogy jól vagyok e meg ilyesmi. Egyszer csak arra lettem figyelmes ,hogy a farkamat szopja és már isten tudja mióta csinálhatta. Nem tudtam ellene hatásosan fellépni . Valahogy sikerült neki végezni vagy megunta . Vissza csomagolt és elment. Nem merem elkapni a gyereket mert annyira félek,hogy kiderül . 100 kilós chopperes kemény gyereknek.ismer aki ismer. Hogy mondjam el,hogy levett szájjal egy homár mert olyan részeg voltam? Barátnöm sejti már,hogy valami nincs rendben de még neki se mertem elmondani. A gyereknek üzentem ,hogy ne kerüljön a szemem elé. Azóta kuss van .2023. márc. 19. 16:41
11/19 anonim válasza:
"Nem seggbe dugtak"
Na azért várjunk csak,lehet hogy ki fog itt még derülni ez meg az.
12/19 anonim válasza:
Vágd le a pöcsöd more így ha àjultra szívod magad sem tudja bekapni senki soha többé
13/19 A kérdező kommentje:
Nem fog semmi kiderülni. Nem történt semmi más. Rossz közönségnek tettem fel ezt a kérdést. Nincs itt olyan ember akivel tudnék erről őszintén beszélni? Mondjuk hölgyek. Ha a ti párotok járt volna így akkor ti ,hogy reagálnátok le ha elmondaná?
2023. márc. 19. 17:56
14/19 anonim válasza:
Ha lefigjàk, megkötözik az erőszak, de ez...
15/19 anonim válasza:
Szerintem ez erőszak és az elkövető megérdemelné, hogy feljelentsd.
Ha az én párommal történt volna hasonló én arra bíztatnám, hogy jelentse fel, mert ez nem rá nézve ciki!! Annak ciki aki megtette!
illetve arra is, hogy keressen fel egy pszichológust, mint ahogy a nemi erőszakon átesett nők is, mert ez egy trauma, amit nehéz feldolgozni.
16/19 A kérdező kommentje:
Sok bíztatást kaptam privát üzenetben hölgyektől(feltételezem) és az elöbb elmondtam a páromnak mi történt. Nem hiszi el,hogy nem tudtam volna védekezni és az állítása szerint nem az a homár aki csinálja hanem az aki hagyja. Szakítani akar . Ma este már a szüleinél alszik. Ettől féltem .
2023. márc. 19. 19:51
17/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen ótvar Balkáni országban élünk, ahol a nemi erőszak nem komolyanvehető dolog. Keress fel egy pszichológust. Sajnos valószínűleg a rendőrség semmit nem csinálna, de ha mégis mindenkit kikérdezne, és a zöld miatt is lehet probléma.
18/19 anonim válasza:
De ez erőszak. Én biztos elmennék és telibe verném a fejét annak, aki csinálta. (Mármint barátnőként.) A páromnak próbálnék támogatást nyújtani, már amennyire lehet ilyen helyzetben.
Szarul hangzik, de akkor ennyit is ér az a csaj, ha ezért téged hibáztat.
19/19 anonim válasza:
18nak egyébként igaza van, ha egy nő ezért megszégyenítene vagx rád kiakadna, az egy szutyok. De bárki ha emiatt rosszul reagál. Ez kő kemény nemi erőszak volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!