Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyen túl rajra magam lelkileg? Teljesen depresziós lettem nagyon megviselt a dolog. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Egy nagy születésnapi házibuliban voltam barátnömmel. Nagyon berúgtam és elmentem sétálni a tulaj hátsó udvarára ami hatalmas volt és bokros ,fás. Találtam egy padot leültem józanodni mert durván szédültem és zsibbadtam a zöldtől és a sok piától. Oda ült mellém az egyik volt iskola társam . Azt hiszem alattam járt pár évvel . Nem volt se barátom se haver csak egy ismerős. Annyi megvan ,hogy beszélt hozzám ,hogy jól vagyok e meg ilyesmi. Egyszer csak arra lettem figyelmes ,hogy a farkamat szopja és már isten tudja mióta csinálhatta. Nem tudtam ellene hatásosan fellépni . Valahogy sikerült neki végezni vagy megunta . Vissza csomagolt és elment. Nem merem elkapni a gyereket mert annyira félek,hogy kiderül . 100 kilós chopperes kemény gyereknek.ismer aki ismer. Hogy mondjam el,hogy levett szájjal egy homár mert olyan részeg voltam? Barátnöm sejti már,hogy valami nincs rendben de még neki se mertem elmondani. A gyereknek üzentem ,hogy ne kerüljön a szemem elé. Azóta kuss van .2023. márc. 19. 16:41
2/19 anonim válasza:
Nem tudom, én mit csinálnék, de jelzem, hogy ez is pont olyan nemi erőszak, mint ha egy csajt kapott volna el öntudatlan állapotban. Szóval akár rendőrségi ügyet is csinálhatsz belőle.
Attól pedig nem leszel meleg, ha valaki kihasználta hogy cselekvőképtelen vagy.
7/19 A kérdező kommentje:
Mennyi suttyó majom. Na ezért nem fordulok a rendőrségre. Kitudodna és mindenki homárnak hinne. Nem élveztem,sőt nem is éreztem semmit belőle. Csak láttam egy darabig amíg le nem csukodott a szemem. Meg amikor.érte nyultam le lőkte a kezem magáról annyira emlékszem. Amugy tudom,hogy ez neki erőszak De skacok be sétálnék az én kinézettemmel a rendőrségre,hogy megerőszakoltak ugyan ugy kinevetnének mint ti .
2023. márc. 19. 17:31
9/19 A kérdező kommentje:
Azt,hogy rideg volnék sose mondtam. De a külső megjelenésem macsós, mások állítják meg nyilván nekem is ez a célom magamfelé nézve. És enyhén lmbtq ellenes is vagyok. Ezt is mindenki tudja rólam. Íronikus ez az egész helyzet tudom. De jól esik róla már beszélni még igy anonimként is.
2023. márc. 19. 17:37
10/19 anonim válasza:
De egyebkent most mar mit erdekel?
Nem tudsz ellene mit tenni. Maskor nem iszol ennyit es kesz.
El kell felejteni.
Nem seggbe dugtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!