Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az hogy a párok egyszerre élvezzenek el ???
Itt elég gyakran, többek közt ma délelőtt is. Kutyában egyszerű. Ha közel jár, ráadásba' forgatja a csípőjét, akkor a pénisz pozitívan reagál. Jobban szeretem, ha többször élvez, vagy legalábbis van még időm dugni utána, mert 20 percnél kevesebb dugásnál olyan semmilyen érzés, amikor elmegyek (gondolom ehhez szoktam a töménytelen matyizás következtében).
Ilyen lélekösszeolvadás, mint más élménybeszámolókban szerepel, ennek ellenére nagyon ritkán jön össze. Akkor igazán jó érzés, amikor kiloholod a lelkedet is, elmész, és nem számítasz rá, hogy még utánad tud jönni. Ezért is szívás, mert megvárni, és bent hagyni nem ugyanaz, mint amikor attól és akkor élvez el, amikor töltöd belé a tűzoltószódát. Ugyanígy az sem ugyanez az érzés, amikor attól élvez, hogy a csiklójával játszik, és bevárjátok egymást (bár a barátnőmet a csikló gyakran inkább zavarja a koncentrációban, sem mint segíti).
Elnézést az ömlengős írásomért, és gratulálok a sikereitekhez! Szerintem ez egy nagyon jó kezdet.
Igazából technika kérdése. Azoknál a nőknél, akiknek könnyen van orgazmusa a sima farkalástól, könnyen meg lehet oldani némi önuralommal a férfi részéről. Nekem sokat segített késleltetni, ha a magyar válogatott mérkőzéseire gondoltam közben, de volt, hogy ladát kuplungoztam, amíg el nem jött a visszaszámlálás ideje. XD
Akinél nehezen jön az orgazmus, vagy kézzel izgatni kell közben, azzal nehezebb összehangolni a dolgot.
Gyakran szokott lenni, de nem erre hajtunk
N
sorozatélvező vagyok, így átlagban összejön
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!