Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ! Nektek mi a legnagyobb vágyatok , amit egyszer valaha az életben szeretnétek átélni, kipróbálni , de még nem tudtatok megvalósítani?
Szeretnék egyszer 3 fiúval együtt szexelni, csókolózni és baszni
Ez a vágyam
Hogy találjak egy pasit, aki kívül és belül is tetszik és végre olyannal lennék, akiért odáig vagyok. Persze nyilván, ha kölcsönös lenne.
De ha csak a szexre célzol, akkor lennék két pasival. Kipróbálnám a prosztatamasszázst és hogy milyen lehet a pasit dugni. Egyszer szeretnék egy napot végig szexelni, vagy legalább 4-5-ször csinálni.
Meg egy rakás önbizalmat, hogy mindehhez legyen bátorságom...
Egy nálam idősebb (25-34) éves leszbikus nővel szexelni.
Az is tetszene ha alárendelt lennék, de az is ha csak domináns lenne és irányítana ^-^
4. Ez nagyon jó, viszont jó időben tegyétek:)
3
El akarom zárni az orgazmusaimat egy dobozban, és ezüsttálcán átnyújtani valakinek az egyetlen kulcsot, hogy úgy rendelkezzen vele, ahogy kedve tartja. Teljesen tehetetlen akarok lenni a saját kielégülésemet illetően, hogy csakis ő szánhasson meg vele, ha, és amikor jónak látja.
Van akaraterőm, éheztetni tudom magam egyedül is, de ez nem pótolja azt a kiszolgáltatottságot, amikor egy másik ember kénye-kedvétől függ a nemi örömöm, vagy annak hiánya.
A legnagyobb vágyam az lenne, ha heteken-hónapokon át hipnotizálna, amíg az elmémben olyan mélyen vernének gyökeret a sugallataink, hogy már semmilyen helyzetben nem lennék képes elmenni az engedélye nélkül.
Ha több heti böjt után becsacsiznék egy házibuliban, anyaszült meztelenre vetkőznék és kiköttetném magam az ágyra, hogy egy tucatnyi bevadult félidegen pasi és lány azt tehessen a kitárt, védtelen kis testemmel, de főleg az éhesen tátogó puncimmal, amit csak akar (egy másik nagy vágyam), akkor is csak egyre kétségbeesettebben remegnék a határon, könyörögve, sikoltozva, tehetetlenül fuldokolva az eufóriát megelőző édes agóniában.
A saját tudatalattim árulna el, nem hagyna kielégülni, és nem lenne ott az egyetlen ember a világon, aki megkönyörülhetne rajtam. Az orgazmusaim kizárólagos tulajdonosa, aki, ha rámun és kidob, akár magával is viheti őket, évekre megnyomorítva, mire egyáltalán segítségért mernék fordulni.
3-as, szerintem szexpartnerkeresőkön simán találsz ilyen nőt.
Nekem a legnagyobb vágyam talán az, hogy szabadon írhassak a szexualitás témába a saját szexualitásomat illetően bármit anélkül, hogy valami kanos pasi rámírna. 😄
7. Engem érdekel, ha gondolod nyugodtan oszd meg velem. :)
A másikról: Hát de párom van, nagyon szeretem őt. A megcsalás és az elhagyás sem opció. Ha szingli lennék, oké. :)
#8: Most épp nincs semmi. Szeretek a szexről beszélgetni, van, hogy hozzászólok dolgokhoz és előfordul, hogy saját tapasztalatokat is leírok. És vannak pasik, akiknek ez megmozgatja a fantáziáját, de én nem akarok ismerkedni, főleg nem itt. 😄
Az úgy más. Ha nem nyitott a nyitott kapcsolatra, akkor marad a fantázia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!