Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cuckold fantáziát kedvelő vagy ezt gyakorló férfiak mind submissivek?
Rengeteg kérdést láttok ezzel a fétisel kapcsolatban.Utána néztem neten de még mindig nem igazán értem teljesen .
Azt leszámítva,hogy a fő vonal az ,hogy valaki megdugja valaki nejét a szeme előtt ami mindenviszonyal sub hajlamúságra utal . Van ennek más típusa is? Olyant is olvastam,hogy együtt keményen megdugták valamelyik férfi tag feleségét . Ott már nem egyértelmű. Illetve a Bi szexualitás is visszatérő motívuma ennek . Ennyire összetett ez a fétis más fétisekhez képest ?
#13 van zárható szoba nagyon sok klubban, bementek, becsukjátok az ajtót és történik ami történik.
Értem amit írsz, félsz hogy ismerőssel találkoztok. Nem fogtok. Ha mégis, akkor nem pletyizhet arról hogy ott voltatok mert kiderül hogy ő is ott volt :) Évek óta elég rendszeresen járok, eddig összesen egy azaz egy ismerősbe futottam bele. Megbeszéltük ott helyben, hogy bizony most nem voltunk itt és kész.
Elèg szèles a paletta,a cuckold terèn,ami azt illeti.Pl ott a waiting aki otthon vár, miközben asszonyt èppen dugják valahol.Aztán van aki már jelen van,de csak nèzőkènt.
Ha tovább megyünk,akkor beszáll,de nem mindegy,hogy egyenrangú fèlkènt,vagy alárendelődve.A bi vonal ott jön kèpbe,hogy egy másik pasi után közvetlenül nyal a cuckold fèrfi, esetleg le/kinyalja a spermát.Ès akkor ezt is lehet fokozni,azzal,ha orálisan kènyezteted azt aki dugja a nejed.Biztosan fincsi lehet a finom puncinedves fasz.Bevallom èn ezt szeretném átèlni,de asszony nem partner ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!