Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold párokhoz csatlakozó férfiak titeket mi mozgat meg az egészben annyira, hogy belementek? F/32
Figyelt kérdés
Mi is ilyen pár vagyunk :)2023. márc. 6. 08:54
1/12 anonim válasza:
A helyzet, hogy mas feleségét dugom. A helyzet, hogy ő mit kezd ezzel.
45/F
3/12 anonim válasza:
És az nem zavar titeket hogy a férj ott van ? Vagy inkább izgató ?
4/12 anonim válasza:
Izgató lehet bármelyik. Nézu, tudja, beszall, utánam csinálja...
8:56-os valaszoló vagyok
5/12 anonim válasza:
Az hogy imádom a többes játékokat, szitukat, a 3-as is ilyen :)
6/12 anonim válasza:
Én meg csak a csaj miatt.
Mindegy hogy ott van a pasija vagy sem.
De voltam már olyan párnál is hogy miután megdugtam a csajt utána leszopatt@ a pasija.
Addig csak nézte.
Ki mit élvez.
7/12 anonim válasza:
Izgat hogy élvezhetem más feleségét,és én is adhatok neki valami újat..
8/12 anonim válasza:
Engem meg pont az izgat hogy az engedélyével dughatom a párját,akár vele akár nélküle vagy csak nézöként van ott,de mindenképp a tudtával...
9/12 anonim válasza:
Az, hogy abban a helyzetben jobban kíván engem mint a párját.
10/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Kerestek még harmadikat vagy van most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!