Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldot szerető férfiak, volt olyan harmadikként csatlakozó srác, aki minden esetben bele akart élvezni a párotokba? Aki ehhez ragaszkodott, amikor megismerkedtetek vele?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagyon kevesen vannak, akik ezt írják elsőre, hogy ez a kedvencük. F/302021. aug. 30. 09:22
1/17 anonim válasza:
Az elején az ilyent tisztázni szokták.
Mit szeretne a harmadik és mit a nő. Kell-e óvszer, ha nem, bele élvezhet-e, ha igen, hova.
Nálunk bele élvezhettek.
2/17 anonim válasza:
Szerencsére volt. Nem tapasztaltam még, hogy bárki ódzkodna ettől.
De igen, nálunk is elég kevés szabály van
4/17 anonim válasza:
Akivel mi ismerkedtünk, ő is szeretett volna beleélvezni, de sajnos nem lett belőle semmi… :(
5/17 anonim válasza:
Baromira izgató pedig. 4es, miért nem lett belőle semmi?
6/17 anonim válasza:
Nekem fontos, hogy beleélvezzeka cuckold feleségébe.
7/17 anonim válasza:
Mi keresük azt a párt aki ebbe bent is lenne.De vas megye.Esélytelen
8/17 anonim válasza:
Mivel a feleségem nem szedhet fogamzásgátlót nálunk alap volt, hogy csak gumival lehet a szex. Egyszer volt egy megbízható srác akivel gumi nélkül akarta a párom. Ott fogamzásgátló kúpot használtunk. Több alkalommal ezt a módszert használtuk.
9/17 anonim válasza:
Spontan harmasnal volt mar ilyen, de ismertuk a sracot es biztunk benne,igy belem elvezhetett. Amugy minden csak gumival altalaban.
10/17 anonim válasza:
Akibe bele élveztek utána a férj kinyalta belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!