Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldosok volt olyan hozzátok csatlakozó srác/férfi, aki ragaszkodott ahhoz, hogy barátnőtök/feleségetek puncijába élvezzen el vagy nem szólt, hogy oda fog elmenni és meglepődtetek rajta, amikor megtörtént? F/32
megbeszélés kérdése. Ha ez benne van, akkor nem szólok, mert megbeszéltük.
45/F
A dolgot kezdjük ott, hogy ha a csatlakozó kívánságműsort akar rendezni ezt akarja, meg azt akarja de mi az adott dolgot nem, akkor nem fog csatlakozni. Nem a kiszolgáló, szórakoztató bábjai vagyunk hogy ugráltasson minket. Menjen akkor máshova mi meg választunk a többi jelentkezőből.
Ha akció közben nem tart be valamilyen játékszabályt akkor dettó, akkor és ott vége a mókának és kipenderítem a fickót.
A többi vonatkozásában meg ahogy fent is írják, gumival megy végig, úgy meg elmehet p.nciban is.
Én is mint csatlakozó férfi tudok csak írni, csak a kellő bizalom kialakulása esetén szeretem elhagyni az óvszert, anélkül nincs szex sem, beleélvezés meg főleg.
Korábban két pár volt akikkel huzamosabb ideig találkozgattam és ott egy idő után megbeszéltük, hogy nincs rá szükség, anélkül is biztonságos. Utána viszont rendszeres volt a creampie, mert nekik is az egyik kedvencük volt.
6os. Creampie... utána meg a párja is bele??
Én egyszer bepriccelek, utána már túl csúszós lesz a hely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!