Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex a gyerek előtt. Hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a gyerek előtt. Hány éves korig helyes? Helyes egyáltalán?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 13:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg kisbaba okè. Mivel egy szobában van velünk, ès ebből sokat ő nem fog fel.
2023. márc. 8. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk addig, ameddig rácsos ágyban aludt, rátettünk a rácsra egy takarót, hogy akkor se lásson, ha esetleg felébred, de legtöbbször a nappaliban húztuk ki a kanapét, ott szabadabb volt.
2023. márc. 8. 14:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk olyan a szoba elrendezése, hogy a gyerekágy és a mi ágyunk között van a ruhásszekrény, így ha a gyerek fel is ébredne, nem lát minket meg egyből, mire meg észrevenne, addigra mi is tudnánk intézkedni. 2,5 év alatt még nem volt erre példa mondjuk, de azért fő a biztonság.

Nyártól kész lesz a külön szoba, így remélem kicsit több szabadságunk lesz ebben a kérdésben.

2023. márc. 8. 14:24
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Még legkissebb korban sem ez beteg dolog.
2023. márc. 8. 16:12
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez beteg. Bármilyen korban.
2023. márc. 8. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Az emberi civilizáció 20.000 éve így megy..A sztyeppe népeinél a mai napig 2 család lakik egy nagy sátorba..S együtt alszik a család..Így látják a dugást..Sokkal egészségesebben nőnek fel..Ez a prűdség a modern kor felfogása..Még Nagy Katalin udvarában is természetes volt a folyosón dugni aztán beszélgetni.
2023. márc. 8. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Mi a fene baj van az emberekkel? -.-
2023. márc. 8. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

Régen, amikor albérletben laktunk, én is láttam anyucimékat dugni. Sokszor hitték azt hogy alszom, de nem aludtam.

Nem tudtam ugyan hogy az a szex, csak azt, hogy én nem vehetek részt benne.

És felnőttem úgy hogy imádom őket, és nem vagyok lelkileg egy cseppet sem sérült és beteges!

2023. márc. 8. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Anno nem volt külön szoba külön gyerekágy este ment a játék dunyha alatt napközben a gyerek látta az állatok hogyan dugnak mert volt kutya duszno lo stb. Természetes volt a szex és nem volt akkor se több defektes mint most.Söt még annyi se,de ehhez olvasni kéne kicsit. Ezért nem értem hogy honnan jött a kérdés a gondolat egyáltalán. Normális szülök ezt megoldják Te meg gondolkozz és használd az eszed ne hülyeségeket irkálj
2023. márc. 9. 06:05
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
Nalunk nem volt szex szules utan tobb mint fel evig. Utana lett atszoktatva a gyerek a sajat szobajaba. Azota ott alszik, viszont most meg mar en nem kivanom a szexet
2023. márc. 10. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!