Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a gyerek előtt. Hány éves korig helyes? Helyes egyáltalán?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 13:11
2/20 anonim válasza:
Mi 29 éves korunkig csináltuk, utána megszületett a kisfiúnk.
3/20 anonim válasza:
4-5 évesen még be lehet adni, hogy birkózunk.
Utána azért már szégyellném magam.
4/20 anonim válasza:
Mármint véletlen meglát? Vagy hogy gondolod? Előtte csinálni még csecsemő korban sem tudnám elképzelni.
5/20 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy mondjuk ott van, alszik veletek egy szobában és felébred vagy ilyesmi. Persze nem direkt előtte, hanem csak olyan helyzetben hogy akár meg is láthat
2023. márc. 8. 13:26
6/20 anonim válasza:
Jah, értem!
Mi kb. 2 éves koráig tervezzük egy szobában magunkkal (külön ágyban alszik). Ott még annyira nem nyílt ki a tudata, hogy egy ilyen véletlen törést okozzon Benne.
7/20 anonim válasza:
2-3 éves korig. Legalábbis nálunk így volt. Szerintem egyszer sem kelt fel közben. De akkor még azért annyira kicsi, hogy nem fog fel abból semmit. Utána már amikor még egy szobában aludtunk, de nagyobb volt, akkor lefektettük, és mondtuk neki, hogy mi még tévézünk, vagy dolgunk van, stb. És akkor a nappaliban csináltuk.
9/20 anonim válasza:
Sosem szexelnek egy szobában a gyerekkel... Akkor sem a csecsemő.
10/20 anonim válasza:
Direkt a gyerek előtt sohasem csináltuk. Ráadásul én tudok olyan emberről, aki részben emaitt is fél a szextől, mert gyerekkorában a szülei mindig vele egy szobában csinálták. Szerintem ne tegyük tönkre előre az embereket ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!