Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok.Sajnos belül kezd teljesen tönkretenni a problémám(Kis pénisz)Kívülről ez nem látszik mert nagyon jó a humorom,jófej vagyok.Ez miatt sajnos nem megy a csajozás egyáltalán jóképű gyerek vagyok(mondják)meg anyagilag is eléggé jól állok.?
Akármennyire szeretnék nemtudok elvonatkoztatni a méretproblémámról(12hosz 4.5vastag)Kihez kellene fordulnom pszihologus?Igen és ebből kifolyólag szűz vagyok..Bulizós időszakomban voltak barátnők (16-18 éves koromba)Azóta a munkába menekültem.tervbe van a prosti mert már nagyon gáznak érzem
Hogyan tudnám ezen lelkileg túltenni magam?
Baratnoidnek volt ezzel problémája?
Teljesen átlagos vagy, csak szólok
Mi van, ha azt mondom, hogy a nők többsége lesz*rja a méretet? Én sem vágyom egy lóra az ágyban, sőt, a hideg kiráz tőle.
Légy odafigyelő, törődő, az ágyban is. Az a real deal.
Első körben érdemes lenne pár statisztikát olvasnod. Világszerte 13 cm körül van az átlagos méret, míg magyarországon 15 centit írnak. Szóval bár átlag alatti vagy, egyáltalán nem kiugró eset.
Továbbá, ha úgy gondolod ez kevés egy nő kielégítéséhez, tanuljál technikát! Erotikus masszázs, ujjazás, orál három olyan terület, amivel a legtöbb férfi egyáltalán nem foglalkozik, aki meg igen, az is csak tapasztalati úton. Tehát nagyon kevesen vannak, akik utánaolvasnak ezeknek, oktatóanyagokat szerenek és ténylegesen bővítik a tudásukat. Akik megteszik, olyat nyújthatnak utána a kedvesüknek, amit még előtte mástól nem kaptak meg.
Egy alapvető tévhit, hogy ezek előjáték része és csak behatolástól kezdődik a "szex". Nem az. Orális szex is szex. Miután ilyen módon csúcsra juttatad a párod, már kevésbé fogja érdekelni a behatolás minősége.
Prostit 22 évesen hanyagolnám
Statisztikákkal nem lehet meggyőzni valakit, akit ennyire zavar a helyzet.
Szerintem az tenne jót, ha átlépnél ezen a gátlásodon és csakazértis belemennél intim helyzetekbe, ahol egyértelmű tapasztalatot fogsz szerezni a lányoktól, hogy valós-e a problémád. Vesztenivalód nincs, próbáld ki.
Nő vagyok tisztában vagyok a mukodesunkkel
Azt értettem csikló orgazmus alatt hogy csak behatolastol nem megy el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!