Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, jártatok már úgy, hogy új párkapcsolatban az első szexnél nem tudtatok elélvezni a stressz miatt?
Figyelt kérdés
Velem ez történt és kicsit kínosan érzem magam. A nő akivel alakul a dolog nagyon tetszik régóta, kezdenek már érzelmek is kialakulni részemről. Sokkal jobb nő, mint én pasiban. Nagyon kívánom, már álltam ha hozzám ért. Rég voltam már nővel ezért mielőtt találkoztunk, kivertem, nehogy túl gyorsan elmenjek majd. Viszont szex közben meg nem bírtam elmenni.. Igaz, ideges voltam kicsit, és persze figyeltem arra, hogy neki jó legyen (ő elélvezett). De olyan hülyén éreztem magam utána, hogy mit gondolhat...
Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan reagált a másik?
2023. márc. 7. 10:59
1/7 anonim válasza:
Sosem történt ilyen.
Ha kívánok a nőt élvezek!
2/7 anonim válasza:
Elképzelni sem tudnám. A szex pont, hogy stresszoldó. Nem a jó dolgok miatt szoktam stresszelni 😀
3/7 anonim válasza:
volt, hogy besült a dákesz, mert trágárkodtam a csaj előtt és nem tetszett neki, ezért lekókadt. Konkrét szegelésnél nem volt olyan, hogy nem tudtam elélvezni.
5/7 anonim válasza:
Ha neki jó volt, elvitted a csúcsra akkor túl nagyot nem hibáztál. Következő alkalomra engedd el jobban magad és élvezd a szexet, ne valami bizonyítási kényszernek fogd fel.
6/7 anonim válasza:
Nekem meg nem állt fel a stressztől....az még sz@rabb.
7/7 anonim válasza:
Esetleg legközelebb ne verd ki előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!