Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy stresszesebb időszakban hogyan segítitek a párotokat?
Próbálok minél megértőbb lenni. Ha látom rajta hogy nagyon feszült, megmasszírozom, vagy engedek neki egy forró vizet. Felajánlom hogy főzök, vagy javaslom hogy rendeljünk valamit (az esetek nagyrészében ő főz) és az őrá eső házimunkát igyekszem átvállalni.
A szexben ilyenkor az a probléma hogy nincs szex.. igyekszem megértő lenni ilyenkor. Általában csak a sorozatnézés kapcsol ki minket ilyenkor.
Nyilván nem könnyű, mivel a stressz átragad rám, vagy nekem is épp stresszes időszakom van. Ha egy kicsit ellazítom őt, nagyobb esélyem van szexre.
Ha látom rajta h most tényleg nagyon stresszes, akkor egy forró fürdő után ha ellazult felajánlom hogy kényeztetem kicsit, "önzetlenül". Az esetek nagy részében inkább aludni akar, de van hogy elfogadja, és én egyébként nagyon élvezem, amikor csak adok..
Nagyon szépen köszönöm a valaszokat mindenkinek. Én vagyok a pár női tagja. Párom munkahelyváltás előtt van (1 hónapot van még ott, mivel 6 hónapos felmondási ideje volt). Rengeteget dolgozik, stresszes a főnök miatt, nem fizeti ki sokszor időben a főnöke stb.
Jelenleg úgy próbálok meg neki segíteni, hogy itthon semmi dolga sincsen. Masszázst kap. Egy meleg kád vízzel várom, amiben pihenhet egy keveset. Szexet most kicsit hanyagoljuk (azért szexelünk, de főleg hétvégén), mivel fáradt hozzá, így inkább csak orált adok neki. Mi az, amivel ezen kívül szerintetek még tudnék neki segíteni? Van valami ötletetek?
Nekem nem nagy probléma, hogy most kevesebb kicsit a szex. Túlélem. Viszont szeretném, ha minél jobban tudnám segíteni őt mindenben.
Màr megvan az új munkahely. Csak 6 hónapos a felmondási ideje... Már nem sok van vissza. Viszont kb 1 hete szegény már nagyon kivan készülve.
Este sokat filmezünk, összebújunk, együtt játszunk stb. Szóval megpróbálom mindenhogy segíteni, de már nincs sok ötletem. Nem könnyű időszak, de szerintem jól meg fogjuk oldani majd ezt is.
Miért kell azonnal szexuális ajánlatokkal dombázni valakit, ha kitesz egy kérdést?
Nem fogok félrelépni. Ha nem jó nekem egy kapcsolatban, akkor szakítok, de szerintem egy átmeneti időszakot meg lehet oldani ketten, ha szeretik az illetők egymást.
(üzeneteket egy ideig inkább nem fogom olvasni, mert csak olyanokat kapok, amik arról szólnak, hogy szakítsak, dugjak félre stb és csak felidegesítenek)
Hétvégén megpróbálom kicsit akkor kirángatni itthonról. Hátha sikerül feldobnom a napját.
Az a legtermészetesebb, hogy mindent megteszek érte. Amikor nekem van nehéz időszakom, akkor ő segít. Emiatt vagyunk egy pár szerintem. Minden nap valami kedvencét főzöm meg (olyanokat amiket én nem is szeretek), mert tudom, hogy szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!