Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy stresszesebb időszakban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy stresszesebb időszakban hogyan segítitek a párotokat?

Figyelt kérdés
Amikor egy stresszesebb időszakban vagytok, akkor mivel szoktátok a párotokat segíteni? Amikor ilyenkor előjönnek a szexben problémák, akkor hogy kezelitek? Mennyire vagytok elnézőek és segítőkészek?

2022. jan. 27. 10:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jól csinálod, kitartás. Hálás lehet, hogy ilyen párja van. Aki meg ilyen helyzetben ajánlatot tesz neked, az egy phasz.
2022. jan. 27. 11:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Minden nap elmondja, hogy köszöni, hogy nem hagytam el és nem idegesítem őt feleslegesen, mint sokan mások tennék.
2022. jan. 27. 11:42
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Nem lehet, hogy direkt csinálja? Most, hogy így olvasom, hogy mennyi mindent teszel érte, hát ha az én csajom ennyi mindent csinálna mert stresszes a munkám.....azt hiszem soha nem lépnék ki arról a helyről.

Nem lehet, hogy rajatszik, hogy direkt a kedvében járj, a munkahelyen meg lehet flörtöl össze vissza, meg kitudja....lehet kur&#zik is.

Azért egy férfi sem hülye....meleg pancsi, kaja, orál stb...engem meg van, hogy beallit mosogatni ez a nő mikor 12 órát lehuzok, meg menjek boltba, meg hozzak haza magamnak kaját mert nem főzött.

Nem tudom....furcsa amúgy ez.

2022. jan. 27. 11:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Amikor nekem volt rossz időszakom, akkor ugyanezt megtette. Szóval biztos nem amiatt csinálja.
2022. jan. 27. 11:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg olyan helyen dolgozik, ahol nincsenek nők. Ebédszünetben felhív, ha nagyon akarom, akkor megnézhetem a telefonomon, hogy merre jár. A főnöke egy pszichopata. Engem is megfenyegetett, amikor együtt vittük be a felmondását. Kb pár hete nagyon rossz már a helyzet. Azóta van csak ez páromnál. Azt tudom, hogy nem kap időben fizut (több hónap csúszással csak), mivel én kezelem a pénzügyeit.
2022. jan. 27. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:

13-as az én barátnőm is ilyen.. 5-re járok dolgozni, és van hogy 12 óra meló után 7 körül érek haza, mert még ugorjak be a boltba, itthon meg még nekiállhatok főzni. Most meg pl. épp betegen fekszem itthon de ha már itthon vagyok takarítsak ki mindent fullra kb. egész nap, meg főzzek meg mire hazaér...

De vannak azért ilyen nők mint a kérdező az előző barátnőm ilyen típus volt, gondoskodó.

Amúgy meg minden munkahely nagyon stresszes sztem alapvetően ott van ez elcs .szerintve h dolgozni kell. Nem kell erre rájátszani. A következő hely is ugyanilyen rossz lesz sztem. De azért egy odaadó barátnővel / feleséggel minden sokkal könnyebb

2022. jan. 27. 12:11
 17/18 A kérdező kommentje:

#16 Mivel a következő hely már sokkal nyugodtabb lesz (ismerjük azt akihez megy és minden munkavállalója csak jót tud róla mondani, mert korrekt), így azért egyszerűbb lesz. Szereti a munkáját amúgy. Csak ha éppen egy válófélben lévő b*szatlan férfi a főnököd, akkor szívás...

Párom emellett pontosan tudja, hogy mindent megteszek érte és ha valamit ki szeretne próbálni az ágyban, akkor kipróbáljuk (ez oda-vissza megy amúgy). Többesezni is szoktunk amúgy. A kurvázást emiatt nem mondanám (barátnőim szerint csak ez lehet). Meg amiatt sem, mert olyan bűntudata van, ha valamit tesz és nem mondja el, hogy álmában kikotyogja nekem.

2022. jan. 27. 12:23
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
53%

"Mi az, amivel ezen kívül szerintetek még tudnék neki segíteni? Van valami ötletetek?"

Tegyél a kád forró vízbe magnéziumot. Remek stresszoldó.

2022. jan. 28. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!