Nekem most eléggé az volt, különösen 2 nap annyira borzasztó volt, h semmit se tudtam szinte csinálni az idegtől. A másik meg, hogy szomorú is vagyok most már pár napja egyfolytában. Sok a probléma, de szeretnék gyereket. Van, akinek nehéz időszakban is sikerült? Vagy minden happy kell, hogy legyen?
A nagynál épp tulélte a kapcsokatunk a legnagyobb mélypontjat. Azota lassan 6 lesz a nagy, több, kint 8 éve vagyunk együtt.
A kicsiél épp a költözést fontolgattuk, mikor terhes lettem, de azóta már elköltöztünk, lassan 1 honapja pedig szültem.
2019. febr. 6. 09:24
2/13 anonim válasza:
Lapozz fel egy történelemkönyvet, hogy mennyi háború volt / van, járványok amik országokat írtottak ki és meglátod milyen értelmetlen a kérdésed.
2019. febr. 6. 09:29
3/13 A kérdező kommentje:
Én csak örülök, ha értelmetlen a kérdésem, mert mindenhol az ellenkezőjét olvasom, de szeretném mégis, ha sikerülne.
2019. febr. 6. 09:45
4/13 anonim válasza:
Miután mindenhol azt olvasod és azt hallod,hogy a stressz és az idegesség nehezíti a teherbe esést én nem tartom értelmetlen kérdésnek.És ehez jön még a ne görcsölj rá, tereld el a gondolataidat. Bár azt nem tudom ha valaki babát akár, hogy tud nem rá gondolni. 🤔
2019. febr. 6. 10:36
5/13 anonim válasza:
Jelen, idegösszeomlás miatti soronkívüli peteérés miatt.
2019. febr. 6. 12:30
6/13 anonim válasza:
Látod van akinek így is összejön, de sajnos én sem tartozok közéjük. Másfél éve próbálkozunk, elvileg minden rendben (átjárhatósági van még hátra) de 1 pozitív tesztem sem volt, soha! Én most próbálok egy önismereti úton elindulni, illetve munkahelyet tervezek váltani, mert szükségem van, hogy valami kizökkentsen.
2019. febr. 6. 19:42
7/13 Nórika 2000 válasza:
Jelen
Júliusban 10hetesen elveszítettem a babámat ezmiatt a párommal nagyon kivoltunk és mindenen veszekedtünk 4hónapon keresztül folyton vita volt aztán próbálkoztunk a babával rávoltam görcsölve hogy mi van ha nem lehet többet meg ilyenek és a következő hónapban pozitív lett a tesztem szóval össze jöhet stresszes időszakban is
2019. febr. 6. 21:42
8/13 anonim válasza:
Megnyugtatnak ezek a valaszok. Mindenhol azt irjak hogy csak semmi stressz es ne legyek ragorcsolve. Megis hogy amikor mar annyira szeretnem? :)
2019. febr. 7. 12:05
9/13 anonim válasza:
Nálunk a december mindig hajtós. Meló, karácsonykor mindenki hozzánk jön kajálni stb. Aztán karácsonykor nem jött meg... Hoppá... 27en teszt, egyből erős pozitív. Ma vagyok 10jetes,remelem minden rendben lesz. Második gyerkőc. :)
2019. febr. 8. 13:14
10/13 anonim válasza:
Nekem a munkahelyem volt nagyon stresszes abban az időszakban. Annyira, hogy az ovu hetén az együttlétek is kb úgy néztek ki, hogy szex és már fordultam is az oldalamra aludni. De volt, hogy olyan hulla voltam, hogy bealudtam, majd párom ébresztett, hogy próbálkozni kéne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!