Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk használjátok a munkahelyi zuhanyt? Meztelen mentek az öltözőből,vagy törölközővel körbecsavarva? Ha meztelen mentek beviszitek a torcsit?
Akkor holnaptól zuhanyzol a munkahelyeden?
Írd najd meg a tapasztalatodat, milyen volt, ki látott, stb.
Anno páran zuhanyoztunk tesi után
Többiek furán néztek de nem tőlünk bűzlött legalább az osztály
Bár nekem nem olyan a munkám, ahol kell zuhany, de pl. aki kerti munkát csinál, edző, tesi tanár, tehát ahol kiizzad az ember vagy összekeni magát, ott szerintem nélkülözhetetlen a zuhanyzó. Én mindenképp letusolnék meló után, mert mégis csak jobb úgy felvenni az utcai ruhát, hogy tiszta vagy. Meg pl. nem mennék be egy boltba azután hogy trágyát lapátolnék például.
Gondolom azért írtad a kérdést, mert szégyenlős vagy és nem mersz munka után letusolni. Röviden: Lépj túl ezen!
Ha mindenki zuhanyzik, akkor elvegyülsz köztük, ha csak te fürdesz, akkor megmondod, hogy piszkosan nem mész utcára. Egyébként ha van külön férfi öltöző, akkor a szekrényednél vagy a padnál hagyod a cuccodat, a zuhanyzónál felakasztod a törcsidet és kész. Nem kell szégyenlősködni. Én pl. azt szégyellném, ha trágyaszagúan jönnék-mennék munka után.
Mellesleg boltban dolgozok, és nem valami kellemes, amikor a vevő úgy bűzlik, hogy beteríti a szaggal az egész üzletet. 10 perc lenne csak, vagy még annyi sem egy gyors zuhanyzás. Csak a szégyenlősködés miatt inkább büdösen mennek az emberek haza munkából.
Ha azt nézzük, pl. egy termálfürdőben sem zuhanyoznak le fürdőzés után az emberek, inkább vakaróznak a klórtól hazáig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!