Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képfeltöltés oldalról hogyan lehet meztelen képet töröltetni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 09:49
1/11 anonim válasza:
Szard le én azt hittem ugyanaz az oldal mint a kepkuldes emiatt van fent vagy 35 farokképem
2/11 anonim válasza:
Linkeld ide a képet, megoldom.
3/11 anonim válasza:
Senki nem nezi..szard le.
Van link?
4/11 anonim válasza:
Ha privátra állítottad, vagyis a link nélkül nem lehet megnézni, akkor a kutya se fogja megtalálni.
5/11 anonim válasza:
1-es, a retkes képeid miatt örülj hogy kiskorúak megrontásáért és közszeméremsértésért még nem jártál pórul - neked ennyit ér az emberi test? Koszos alpári dolog hogy mutogatod a micsodád! Igénytelenség...
6/11 anonim válasza:
Nekem van kontaktom oda
Esetleg írj, ha nagyon fontos
7/11 anonim válasza:
Van kontaktja azt mondja a proli, egy troll kerdesre.;D
Zsenialis ez a topic
8/11 anonim válasza:
5 jaja értem legjobb , ha még most feladom magam , mert viszonoztam néhány nőnek intím képet.
9/11 anonim válasza:
De ha megnyugtat anotalkon küldtem az összeset és 30 éves szűz vagyok
10/11 anonim válasza:
Írj az ügyfélszolgálatnak, bár nem nagyon szoktak reagálni. Amúgy meg a napi több ezer új kép között szépen eltűnik az általad feltöltött kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!