Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szűz nő lehet a korosztályomban?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, erősen introvertált. Egy 19 éve szűz csajt ismertem, bár ő nem mert férfiak előtt levetkőzni mert gyerekkorában kövér volt és sokat gúnyolták emiatt, bezzeg más nőkkel szívesebben csinálná azt mondta, elmenne valami lgbt bárba és szexelne egy nővel. Facebookon olvastam még hogy írta egy csaj hogy 25 évesen szűz mert a családjában tabu volt a szex és nem világosították fel stb. Szívesen veszteném el egy másik szűzzel, nem kikötés de érdekes lehet. De valószínűleg a hasonlóan introvertált lányokat igencsak nehéz elérni, gondolom ez fordítva is igaz rám.2023. márc. 3. 22:07
11/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem hiszem hogy nekem bármikor összejönne a dolog.
2023. márc. 3. 22:43
12/24 anonim válasza:
Hát ja, eléggé fiatal lányokra is vadásznak a csávók.
Szóval ne lepődjünk meg ha ilyen kevés a szűz lány 🤷
Lehet h már az is ritkaság hogy 14-15 évesen szűz legyen egy "jó csaj"
13/24 A kérdező kommentje:
Szerintem több esélyem lenne egy 15 évesnél mint egy idősebbnél.
2023. márc. 3. 22:46
14/24 A kérdező kommentje:
FB profilomon 20 éves vagyok és azt mondják "Vagy kb 18". Kölyökképűség..
2023. márc. 3. 22:51
15/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk tuti letagadnám a csillagos eget is, önmagamért nem akarna velem senki sem lenni.
2023. márc. 3. 23:25
16/24 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, pedig nem nézek ki rosszul egyáltalán. 20/L
18/24 A kérdező kommentje:
Merthogy?
2023. márc. 5. 22:43
19/24 anonim válasza:
Szerintem ebben a korosztalyban már nagyon ritka a szűz lány!
20/24 anonim válasza:
Hàt jah kevés van.. Nekem is az első barátnőm 17 évesen veszìtette el én meg 20+ vele addigra vagy màr 5 pasin túl volt.. szóval ha nem vagy chad akkor férfiként magyon durvàn hátrányból indulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!