Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet halni a szexbe?
Én még nem voltam fiúval.
A barátnőm olvasta egy cikkben korábban, hogy valahol, talán Indiában belehalt egy fiatal lány a nászéjszakába. Állítólag szétszakadt a méhe. Ez egy régebbi hír , kb. 10 éve történt, azt mondja.
Tényleg bele lehet halni?
Bármi olyan problémád lehet, ami testmozgástól előfordul: agyvérzés, szívinfarktus.
De ez a szétszakadó méh vagy nem igaz, vagy valami nagyon ritka betegségben szenvedhetett
ma 20:40
Vagy annyira fejletlen volt a kislány teste hogy még nem állt készen egy felnőtt férfi méreteire 🤷♂️
2: még abba sem szoktak belehalni. Elég sok gyereket molesztálnak szexuálisan, sérülések (akár maradandó) vannak ilyen esetben is, de a méh szétszakadás... Az biztos nem gyakori eset, ha igaz.
Amúgy az infarktus/agyvérzés is olyan, hogy a busz után szaladva is kaphatsz, de azért emberek százmilliói rohannak a busz után, sportolnak, végeznek fiziakai munkát anélkül, hogy belehalnának, a szex esetében is kb ilyenek az esélyek
ma 20:43
Én csak olyanról hallottam / olvastam hogy alig 5-6 éves lányt erőszakoltak meg felnőttek és ott állítólag komoly sérülést szenvedett a lány a hüvelyében és a - még fejletlen - méhében. Ha jól tudom meg kellet operálni és ki kellett venni neki mert féltek a belső vérzés lehetőségétől.
Hogyne.
Nagyon benedvesedsz, csinálsz magad alá egy tócsát, elcsúszol, és agyonvered magad az asztal sarkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!