Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan veszed a felnőtt szűz nőket?
Elmúlta 20 éves és szűz vagyok. Ez engem annyira nem érdekelt,eddig.
Viszont egy ismerősöm azt mondta hogy látszik rajtam hogy szűz vagyok és így nem tud engem komolyan venni. Nem tud felnőtt emberként tekinteni rám, valószínűleg elakadt bennem valami.
Nem szégyenlem de nem szoktam hangoztatni vagy ezzel haknizni szóval lehet tényleg látszik rajtam, csak nem értem hogy hogy.
Introvertalt vagyok de általában mindenkivel kijövök, vannak barátaim. Igaz hogy lehetne csiszolni az önbizalmon de vannak nem szűz önbizalomhiányosok is. Szóval nem értem.
Tényleg ennyire látszik ha valaki szűz? Ha tudod valakiről más lesz a megitélésed? Ennyit számít?
nem, nem látszik senkin!
viselkedés lehet esetleg, ahogy írtad, hogy introvertált vagy, és gondolom megmondtad neki, hogy szűz vagy, így rögtön rávágta, hogy látszik.
ez pedig, hogy nem lehet valakit komolyan venni, mert 20 évesen szűz, szerintem csak egy üres kifogás! SŐT! nem is érdekel, hogy szűz, vagy hogy 2-3-4-5 pasival volt (többel azért 20 évesen ne nagyon legyen), az érdekel, hogy tetsszen nekem külsőre (tehát fogjon meg külsőre valami rajta), és belsőre passzoljunk, értelmes legyen...listán nem szerepel szempontnak az, hogy szűz-e még
Az ismerősöddel van komoly baj
Attól miért ne lehetne valaki teljes értékű felnőtt, ha még nem járt benne a világ összes farka? Ostoba az ilyen. Nem kell vele törődni
Köszönöm a válaszokat de pár dolgot tisztáznék.
Ez az ismerősöm teljesen normális és korrekt, igazából nincs vele bajom. Nem vislekedig velem máshogy csak nem tud rám nőként tekinteni. Azt modnta a felnőtt léthez tartozik a társas kapcsolatok kialakítása és az ember személyiségéhez sokat ad, ebben igaza is volt. Igazából én úgy éreztem hogy segíteni akar. Egyáltan nem bántott meg csak elgondolkodtatott.
Nem mondtam neki hogy szűz vagyok, ezt csak úgy mellékesen elmondta.
Komolyan veszek egy embert.
Tisztelettel fordulok hozzá.
Akár nő, akár férfi.
Érdekel ő maga, múltjával együtt.
Tudom hogy nem akar tőlem semmit. Főleg nem egy ilyen dumával.
Én szeretem ha normálisan az arcomba modnják mások a véleményüket még ha nem is értek vele egyet.
"Látszani biztosan látszik, hiszen jó eséllyel nem tudsz úgy társas életet élni, mint mások. Például nem szeretsz fizetni a bolti kasszásnál, meg hasonló apróságok sokasága."
Rengeteg önbizalom hiányos, félénk ember van akikre ugyan ez igaz. De lehet igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!