Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan veszed a felnőtt szűz nőket?
Elmúlta 20 éves és szűz vagyok. Ez engem annyira nem érdekelt,eddig.
Viszont egy ismerősöm azt mondta hogy látszik rajtam hogy szűz vagyok és így nem tud engem komolyan venni. Nem tud felnőtt emberként tekinteni rám, valószínűleg elakadt bennem valami.
Nem szégyenlem de nem szoktam hangoztatni vagy ezzel haknizni szóval lehet tényleg látszik rajtam, csak nem értem hogy hogy.
Introvertalt vagyok de általában mindenkivel kijövök, vannak barátaim. Igaz hogy lehetne csiszolni az önbizalmon de vannak nem szűz önbizalomhiányosok is. Szóval nem értem.
Tényleg ennyire látszik ha valaki szűz? Ha tudod valakiről más lesz a megitélésed? Ennyit számít?
"Hogy viselkedik egy szűz? Szerintem úgy viselkednek mint egy átlag ember.Persze nem látom magam kívülről."
Téged én sem látlak kívülről, de most komolyan le kéne írnom egy komplex képet, amit a társadalom egy szelete gondol az örökszűzekről, mint általánosítás? Ha te nem érzed magadon, akkor maximum találgatni tudok, hogy a kollegád miért akasztotta rád ezt a stigmát, játszhatunk egy jó kis barkóbát.
Ha kifejezetten ez érdekel, akkor írj ki egy olyan kérdést, hogy "Szerinted milyen tulajdonságai vannak egy sztereotipikus férfi/női örökszűznek?". Talán nincs benne a szabályzatban, de nem célszerű egynél több kérdést feltenni egy kérdésben.
Ha létrejön egy beszélgetés több kérdés is felmerül. Kb minden kérdésnél.
Eddig tudtak rá válaszolni.
Volt nálad sokkal idősebb szűz barűtnőm is, és komolyan vettem.
Viszont a kérdésedből, ahogy az egészről írsz, téged nem vennélek komolyan. És nem a szüzességed miatt (ami egyébként senkiről nem látszik, sejteni persze lehet, de semmit nem jelent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!