Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan veszed a felnőtt szűz nőket?
Elmúlta 20 éves és szűz vagyok. Ez engem annyira nem érdekelt,eddig.
Viszont egy ismerősöm azt mondta hogy látszik rajtam hogy szűz vagyok és így nem tud engem komolyan venni. Nem tud felnőtt emberként tekinteni rám, valószínűleg elakadt bennem valami.
Nem szégyenlem de nem szoktam hangoztatni vagy ezzel haknizni szóval lehet tényleg látszik rajtam, csak nem értem hogy hogy.
Introvertalt vagyok de általában mindenkivel kijövök, vannak barátaim. Igaz hogy lehetne csiszolni az önbizalmon de vannak nem szűz önbizalomhiányosok is. Szóval nem értem.
Tényleg ennyire látszik ha valaki szűz? Ha tudod valakiről más lesz a megitélésed? Ennyit számít?
#10 Mérési precizitás vs mérési pontosság fogalmát ajánlom alaposabb tanulmányozásra.
Haverod szerintem azért nem vesz komolyan, mert szűzként viselkedsz, nem azért, mert szűz vagy. Vonatkoztassunk el attól, hogy jól van-e ez így.
Nem életszerű, az emberek nem gondolkodnak ilyenen, mert ez kitalálhatatlan. Ha egyáltalán van egy gyenge összefüggés, a személyiség és a szüzeség között, az is fordított. Nem a "szüzeség" alakítja a személyiséget, hanem a személyiségből következhet a szüzeség. És ha valakinek szimpatikus a másik, akkor amugy is lényegtelen lenne, még ha valahogy tudná is.
Ezenkivűl meglehetősen éretlen gyermeteg gondolkodásra vall, ha valaki túl nagy jelentőséget tulajdonít a szüzeségnek.
"Haverod szerintem azért nem vesz komolyan, mert szűzként viselkedsz, nem azért, mert szűz vagy."
Hogy viselkedik egy szűz? Szerintem úgy viselkednek mint egy átlag ember.Persze nem látom magam kívülről.
15-os
Ez kifejtenéd kérlek?
Én nem neveznék senkit idiótának. Mindenkit máshogy neveltek, mindenkinek mást jelent a szüzesség és a szex.
Azt is megértem ha valaki mindent ki akar próbálni minél több emberrel és azt is ha nem adja könnyen magát. Viszont egyik se értékesebb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!