Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok szeretitek kiverni a fiúnak vagy csak azért teszitek, hogy ne hagyjon el a barátotok?
"hogy ne hagyjon el a barátotok"
Na, az ilyeneknek nem lesz soha orgazmusa férfi kezétől/szájától/farkától...
A tipikus rabszolga, akit szóban és tettleg is bántalmaznak, S majd a saját kölykein fogja leverni sérelmeit.
(Férfi valaszoló vagyok, és alapesetben toleráns. Viszont az ostobaságot adott szinten túl nem vagyok képes szó nélkül hagyni )
Azert egy pasit nem csak szexuális szolgáltatások ellénében lehet megtartani.
Már nem vagyok szűz, de amíg az voltam, szívesen szoptam.
22/N
Nyilván annak kellene az alapfelállásnak lennie, ezzel lehet a kérdező is tisztában van.
Csak most nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy olyan szexuális kultúrával, amilyennel ez a modern társadalom rendelkezik, nagyon sok olyan fiatal lány van, akiket rá tudnak kanos fiúk venni erre azzal, hogy "ha szeretsz, akkor megcsinálod, mert különben elhagylak".
Amire természetesen a lánynak kellene a fiú képébe röhögni és elsétálni, nem törődve azzal, hogy szingli lesz. Csak hát ott a fránya társadalmi nyomás is, hogy ha egyedül vagy, akkor veled valami baj van, főleg ha nőből vagy...
Szóval a válasz: biztos van mindkettő is. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!