Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy anyám kibeszéli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy anyám kibeszéli a pasijait, hogy milyenek az ágyban?

Figyelt kérdés
Szerinte ez a felvilágosítás része. Hogy az eddigi pasijai (nem volt sok, 3, nem azzal van a probléma), de hogy hogy nyögtek, élveztek, mi volt a kedvenc pózuk, hogy szerették, mekkora volt nekik. Azért szerintem ez nem tartozna rám. 18 éves vagyok, szűz még és nagyon nyiltan tudunk egymással beszélni "tabu"témákról is, de ez azér sok. De nem is szeretném megbéntani, mert tényleg segíteni akar. Amúgy ha eddig nem lett volna egyértelmű, lány vagyok.

2023. márc. 3. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád ennyire nyitott, miért nem mondod neki, hogy neked ez kellemetlen?
2023. márc. 3. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Ez mennyire gyakori anya és lánya között? Én férfiként el nem tudom képzelni, hogy a család azonos nemű tagjaival ilyen témáról beszéljünk. Valahogy nekik, mondjuk úgy, "nincs nemük"😄

On: egyszerűen kérd meg, hogy ne hozza fel ezt a témát.

2023. márc. 3. 15:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, ha őszintén és nyitottan tudtok beszélni mindenről. Viszont ha ez már neked sok, mondd meg neki nyugodtan, hogy ennyire részletesen ne beszéljen neked ilyenekről.
2023. márc. 3. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom mennyire normális, de szerintem ez jópofa :D anyád elég laza lehet lol
2023. márc. 3. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Vág elébe, és inkább kérdezd, ami érdekel. Ha meg elkalandozna, szólj, akár viccesen, hogy ez már nem rád tartozik.
2023. márc. 3. 15:13
 6/13 NTBS ***** válasza:
42%
Szerintem ez inkább szerencsés, mint a tiltás.
2023. márc. 3. 15:16
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Lehet közös pasitok
2023. márc. 3. 15:18
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
És amúgy konkrétan miket mondott róluk? Kíváncsi vagyok a szaftos részletekre hogy a nők egymás között miket és hogyan beszélnek a férfiakról. Amúgy rád szerintem úgy tekint hogy nem csak a lánya vagy hanem a legjobb barátja is,teljes a bizalma feléd és segíteni is akar neked azzal hogy átadja a tapasztalatait hogy neked jó legyen. Ennek ellenére nyugodtan jelezheted neki hogy ez neked kellemetlen,jogod van hozzá.
2023. márc. 3. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Bele is örülnek ha ezt kellene hallgatnom
2023. márc. 3. 17:06
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem...
2023. márc. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!