Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális viselkesés e az higy a párodal élsz két éve es ha civakodtok kibeszéli masoknak a magán életeteket ? szerintem nm rormalis mert az ketönkre tartozik csak és senki másra
Én ebben két végletet látok, mindkettőben volt részem.
1. vannak nézeteltérések, amiket könnyen, kompromisszummal megtudtok oldani. Nincs veszekedés, kiabálás, hiszti, sértődés, tényleg értelmes kommunikáció van. Ennek ellenére a hátad mögött elkezd savazni, hogy már megint bajod volt, megint problémáztál valamin, haha hülye hisztis asszony stb.
Ez nem arról szól, hogy a lelkén könnyítsen, szimplán viccet csinál belőled annak ellenére, hogy te tényleg nem akarsz feszkót.
2. Tényleg jól esik neki kibeszélni és sokszor segít is, mert adnak akár olyan tanácsot, ami neki korábban nem jutott eszébe. Párom is ilyen, én is. Tudjuk egymásról, nem gáz. Nyilván nem azokat a jellegű dolgokat beszéljük ki másoknak, hogy pl. páromnak nem állt fel a f*rka egyszer meg ilyesmi, hanem a sima vitákat. Én elmesélem a legjobb barátnőmnek és csomószor ad tök jó tanácsokat, hogy én miben hibáztam, min javíthatnék legközelebb. Szerintem ennek is lehetnek pozitív hatásai, ésszerű kereteken belül.
22N
Azt hiszed megérdemli, ha ő nem vágja a fát??
Nem, nem érdemelte meg. Ha nem vagy vele elégedett, el kell mondani, ha nem változik szakítani. Nem jogosít fel az alázására semmi. Ha ilyen, akkor közlöd, hogy vagy változik, vagy elhagyod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!