Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális viselkesés e az higy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varadi1222 kérdése:

Normális viselkesés e az higy a párodal élsz két éve es ha civakodtok kibeszéli masoknak a magán életeteket ? szerintem nm rormalis mert az ketönkre tartozik csak és senki másra

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ kinek. Nekem van egy-két jó barátnőm, akikkel mindent megbeszélek. Mondjuk nyilván nem mindegy milyen stílusban. Szeretem a párom, és ha meg is beszélem a hibáit a barátaimmal, azt nem úgy teszem, hogy utána mindegyik megutálja, vagy rosszat gondoljon róla.
2021. jan. 18. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, hogy normális e - szerintem nincsen benne semmilyen abnormalitás.

Vannak zárkózottabb emberek, akik irtóznak attól, hogy valaki belelásson az életükbe. Ők nem veszekednek mások előtt és nem beszélnek másoknak a problémáikról. Számukra ez intim dolog és nem tartozik senkire. Igyekeznek maszkot hordani és elfedni a belső vívódásaikat - gyanítom, te inkább erre az oldalra húzol.

Vannak nyíltabb emberek, akik még gondolkodni is úgy tudnak jól, ha beszélgethetnek valakivel. Ha történik velük valami azonnal el szeretnék mesélni valakinek, ha pedig problémájuk van, akkor úgy dolgozzák fel, hogy arról beszélnek - időnként zavarba is hozva másokat - a párod talán kicsit ide tartozik.

Nem ritka, hogy ez a két típus egy párt alkot, és abból előkerülnek ilyen meglepetések. Nem téged beszél ki, hanem saját magából az érzéseit. Ezzel együtt nem veszélytelen a dolog, mert egy lehet hamis önigazolást szerezni, de ez egy más tészta.

2021. jan. 18. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha a párod nő,hát sajnos elég sok ilyen barom van.Ne lepődj meg,ha a farokméretedet is tudni fogják.
2021. jan. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!