Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez normális ami itt folyik?

Ez normális ami itt folyik?

Figyelt kérdés

18 / L

Most vagyok a végzős a Gimibe. És az osztályom borzalmas. Régebben ki voltam közösítve, de aztán pár lánnyal jóba lettem. 4en vagyunk barátnők. Viszont mind a hárman kibeszélik egymást. De nem csak ők. Az egész osztály ilyen. Akkor van csak közös témánk ha ki kell beszélni valakit. De én nem vagyok ilyen. Csak kínosan ülök ott miközben másokon nevetnek. Utána pedig eljátsszák hogy bírják. Annyira kétszínüek. De az egyik lány nagyon durván. Egyfolytában kibeszél másokat keveri a szart, de eközben adja az ártatlan. Én ezekben tényleg nem szeretnék részt venni, mert tudom ez milyen rossz. Viszont ha nem vagyok velük megint egyedül leszek. Pedig ha nem másokat beszélünk ki akkor aranyosak. És olyanok is vannak akik csak mennek a többiek után, és miközben másokon nevetnek megnyugszanak hohy nem rajtuk.

Mit csináljak? Van valaki hasonló helyzetben?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. febr. 21. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha végzős vagy már szinte mindegy, nagyon kevés rá az esély hogy a suli után is barátnők maradtok
2023. febr. 21. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk munkahelyen megy ez.

Ha nem állsz be a kibeszélők közé, akkor téged fognak.

Az iskola az Élet miniatürben sajnos, felnőttek se különbek :(

2023. febr. 21. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt a gimiben. Egyetemre mentem, szerencsére a volt osztályunkból senki nem jött arra a szakra. Azóta semmi kapcsolat, az utcán sem köszönök rájuk. (Érdekes amúgy, az egyetemi csoportban nem volt ilyen szemétkedés, sunyiság, onnan maradt is 2 igazán jó barátnőm, pedig már mind dolgozunk, mind másfelé).

N/26

2023. febr. 22. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez megy. Állandóan kibeszélik, vagy leszólják a másikat, nagyon rosszindulatú az egész osztály, én nem vagyok ilyen, ezért nincsenek is barátaim. Inkább ne legyenek, mint ilyenek

18/F

2023. febr. 22. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem normális, közben, sajnos, mégis nagyon elterjedt jelenség, és nemcsak gimiben.

Anno nálunk is ez ment pedig, illetve két sportközösségben is, amiknek tagja voltam, mégsem voltam partner ilyen viselkedésben. Egyetem alatt, szerencsére, ilyennel nem találkoztam, mindenki teljesen normális volt, nem ment sunyizás.

Ha végzős vagy, már nem kell sokat kibírni velük, hátha ez vigasztal. Utána én sem hinném, hogy sokáig megmaradna a kapcsolat velük.

2023. febr. 25. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!