Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakori, hogy valakit csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori, hogy valakit csak óvszerben szop le a barátnője? Velem ez van. Hogy vegyem rá, hogy rendesen gumi nélkül szopjon? 27/F

Figyelt kérdés
Kezdek szerelmes lenne egy csajba, akivel többnyire rendszeresen kefélek mostanában. Isteni vele a szex, de van egy bökkenő, hogy amúgy jól orálozik, de csak úgy hajlandó leszopni, ha van gumi a farkamon. Ti hogy álltok ehhez akit csak gumiban szop le a partnere? Csak szerintem ciki?

2023. márc. 2. 14:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
57%

Miért kell leszólni mást?

Nem érdekel a gumi íze így biztonságosabb és a nyalashoz is van.

Minden párnak meg kell ezt beszélni, ha így nem szereti akkor nem csinálom.

2023. márc. 8. 14:50
 22/36 anonim ***** válasza:

21. És mennyiszer vagy együtt a pároddal? Úgy tűnik nem vagy eléggé nyitott a másik felé..

Ezt írom úgy, hogy az én párom szűz volt előttem így teljesen lehetetlen hogy bármit is oda-vissga adjunk egymásnak. Ha nekem óvszert kellene szopni, inkább már nem is szeretném annyira csinálni..

2023. márc. 8. 18:01
 23/36 anonim ***** válasza:

22-es

Pont hogy nyitottak vagyunk és ezeket még merjük beszélni.

2023. márc. 8. 18:13
 24/36 anonim ***** válasza:
57%

23-as vagyok

Változó általában heti egyszer vagyunk együtt de főleg kézimunka van, drága a gumi.

Akkor is elkaphatsz valamit ha nem volt mással.

Mondtam neki ha így neki nem jó keressen mást, még együtt vagyunk.

Nekem undorító és kockázatos valakinek nem,mindenki más.

2023. márc. 8. 18:42
 25/36 anonim ***** válasza:

24. Ez inkább picit az, hogy én úgy érzem hogy prűd vagy valamilyen szinten. De értem.

Nem leszólni akarlak, de ez jön le abból amit írsz. Volt 2 hosszabb kapcsolatom és még itt vagyok.. :)

2023. márc. 8. 19:59
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

25.

Kicsi az esélye hogy elkapok valamit de akkor is van, ha nem lenne is undorodnék tőle. Nem akarok ezen változtatni.

Nem hiszem hogy prűd vagyok, nekem ís jó. Ha az vagyok, hát akkor ez van.

2023. márc. 8. 20:03
 27/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Izgalmas beszélgetés alakult ki belőle. Folytassuk. Azért van ez szerintem mert keveset beszélünk erről pedig valós topik
2023. márc. 17. 19:29
 28/36 A kérdező kommentje:

Szóval, a ne kefélek összevissza. Az az időszak elmúlt már. 27 vagyok. A csajjal tényleg patika a szex, élvezi azt mondtak és ez látszik is rajta. A farkam pont ideális neki, de azt mondja neki gusztustalan egy meztelen farkat szopnia. A technikája is jó lenne a szopáshoz. Nyilván nem olyan intenzív meg hiányzik, hogy a szivogató érzés nincs meg, illetve elévezés után sem olyan jó. Szeretném ha ez változni. Én alaposan kinyalom mindig és az ujjazasert odáig van. De a farok és a sperma neki taszító.

Én előtte gumi nélkül is szexeltem néha, nem mindig akkor sem, ha amúgy szedett tablettát a lány. Inkább ünnepnapokon volt ebben részem, amikor el is mehettem a csaj puncijaba. De ez a legkevesebb, ha lehetne rendes gumimentes az orál

2023. márc. 17. 19:36
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán a nyúlós váladékokkal van gondja. Ilyen az izgalmi váladék no meg a sperma. A pénisz szaga is taszithatja. Az is elofordulhat, hogy nem szeret sz.pni csak nem akarja, hogy prudnek gondold.
2023. márc. 18. 05:58
 30/36 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egy gumi hiaba illatositott, akkor is van egy alap gumi szaga. Egyszeruen nem tudnak gumiban oralozni.
2023. márc. 18. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!