Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy teljesen mást érzek most mint az exemnél? Sokkal jobban élvezem, de miért nem tudom elengedni magam rendesen? Pisi érzet miért van?
Figyelt kérdés
A mostani barátommal mikor szexelünk teljesen másabb, mint az előzővel. Szex közben sokszor érzem azt, hogy valami folyik belőlem olyan mintha bepisilnék de nem az. Mert nem kell.
Csikló izgatásnál is teljesen új dolgot érzek, egész testem beremeg még a kezeim is. Előzô barátomnál a lábaim remegtek néha.
Viszont nem tudom teljesen elengedni magam.
2023. febr. 19. 11:52
1/3 anonim válasza:
Ez normális, minden férfival más a szex. Valakinek idő kell ahhoz hogy el tudja engedni magát. Majd összecsiszolódtok.
2/3 anonim válasza:
Valószinüleg ügyesebb és jobban is szereted őt, jobban mozgat agyilag.
3/3 anonim válasza:
Jobban felizgat, ettől nedvesedsz. Ügyesebb az új fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!