Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, csak akkor kapja be ha rendesen megtisztálkodok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Normálisan tisztálkodom, rendesen megmosakszom mindenhol, kívül-belül.
Azt mondta csak akkor hajlandó bekapni ha nem érzi hogy büdös.
Szerintem nem az, de tegyük fel hogy igaza van. Milyen "szert" használják amivel biztosan elérem hogy jó illeti lesz, és nem érzi hogy igénytelen lennék?
2023. jan. 9. 16:19
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy a pároddal van baj, nem a farkaddal.
Én pl szex, vagy szopás előtt ha csak tehetem megmosom minimum a farkamat, ha éppen nincs mód zuhanyozni stb.
De ha ennek ellenére fanyalogna a párom, akkor nem esne jól.
2/13 anonim válasza:
H2O2 hidrogén-peroxid vizes oldata, ez visz mindent
3/13 anonim válasza:
Fújsz rá egy kis dezodort, és nem fog érezni semmit.
4/13 anonim válasza:
Ha orál előtt legalább letusolsz, nem lehetsz büdös, vagy ha igen akkor valami nem stimmel. Nekem dohányzó exemmel volt ilyen problémám, egyszerűen éreztem rajta a cigi szagot, amitől undorodom.
5/13 anonim válasza:
Tusfurdo, és mosd meg inkább 2x. Lehet, hogy amit te alaposnak gondolsz, az neki még kevés.
6/13 anonim válasza:
Szerintem ha valakinek büdös mosdás után is, annak valami problémája lehet. Férfiak gyakran tünetmentesek. Az alap illaton kívül nem szabadna hogy mást érezzen. De lehet ő neki pont ez az illat zavaró. Akkor viszont a kémia nem stimmel köztetek.
7/13 anonim válasza:
Mosd meg orál előtt rendesen. Ha továbbra is érez valamit, szerintem kifogás is lehet.
8/13 anonim válasza:
A párodnak volt már előtted is szexuális partnere, vagy te vagy neki az első?
9/13 anonim válasza:
Egy prosti oldalán olvastam a bemutatkozó végén hogy ha valaki pocakkal rendelkezik, és minél nagyobb az mikor elmegy a játék előtt fürdeni ne csak a farkát mossa meg, hanem a hasa alatt. Lehet hogy nem a farkad hanem lábad közt vagy has alatt....
10/13 A kérdező kommentje:
Saját állítása szerint volt már neki szexuális partnere, évekkel ezelőtt.
2023. jan. 9. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!