Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mi alapján döntitek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi alapján döntitek el hogy egy pasival legyen szex?Milyen kritériumoknak kell megfelelnie?

Figyelt kérdés
Farok méret, hossz/ vastagság is beszámít,?

2023. febr. 28. 06:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Úgy vettem észre, hogy a kisugárzás, magabiztosság és a kommunikáció eléggé jó alapanyagok, ha társul hozzá némi igényesség is, könnyű dolgod lesz, túl könnyű. Mondjuk ott a probléma, hogy a magabiztosságot nem osztogatjak minden sarkon, a kisugárzás meg a magabiztossággal jár kéz a kézben, a legkönnyebben elsajatithato szerintem a kommunikáció.

Azt elmondhatom, hogy én egy elég jóképű srác vagyok, mondhatni ritka jóképű....mit érek vele?....egy nagy lófszt, mivel sem magabiztos nem vagyok, kommunikáció nulla, kisugárzás meg pffffffffff.....

Úgy érzem magam, mint valami elbszott pókvámpír, aki megkapta a világ legerősebb mérgét, de hiába múlna az életem rajta, megharapnám, de a fogam nem elég hosszú hozzá, hogy atlyukassza a bőrt. Vicc az egész...

2023. febr. 28. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Stílus, kisugárzás, személyiség, kommunikáció - ez a négy ami elvisz bárkit is az ágyig nem az hogy mekkora a cerka. A méretnél többet számít az ágyban a hullámhossz, a szinkron és hogy tudja-e használni.
2023. febr. 28. 12:18
 13/13 A kérdező kommentje:
12 mit jelent hogy tudja e használni?Részletesebben?Sokáig bírja?Vadul nyomja?Mit jelent?
2023. febr. 28. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!