Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon szép lányok pasijainak mindig nagy farka van?
Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 10:59
23/42 anonim válasza:
Nem feltétlen, vagy fuckboy a srác, vagy jó kocsija van, vagy megfelelő fizuja hogy bármikor tudjon pénzt "áldozni" a nőre, és ne csak fizetéskor és utána max egy hétig.
24/42 anonim válasza:
Látom csak 1 ember ember értette a viccem 4# voltam.
Mivel a csajokkal voltam én voltam az akinek orbitális dákója volt.
Amúgy szűz vagyok kamuztam sose volt nőm
25/42 anonim válasza:
23. Fuckboy legnagyobb red flag, szerintem sok nőnél (akik nők!) Esélyük sincs.
26/42 anonim válasza:
Az enyém is úgy méter körüli, ezért csakis TOP csajaim vannak.
27/42 anonim válasza:
Félre érted, a TOP csajok fickóinak nem csak a farka nagy, hanem a bicepsze és a pénztárcája is ...
28/42 anonim válasza:
26,27
Ne itt csináljartok magyarokból viccet.. :)
29/42 anonim válasza:
*csináljatok magatokból
Istenem, imádom a Xiaomi telefonomat.
30/42 anonim válasza:
Mindent lehet kompenzálni más valamivel! Vagy jóképű vagy nagy farka van vagy pénzes...De egy bomba nőnek szerintem a manny fontosabb ha már választani kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!