Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép nagy cerkával könnyebb csajozni is?
Swinger buliban biztosan nagy előnyt jelent.
A való életben én személy szerint még soha nem próbáltam elővett farokkal csajozni.
#6 semmilyen előnyt nem jelent ha nem vagy szimpatikus. Ha társalgás során tudják meg "véletlenül" a méreted azzal már ki is offoltad magad mert egy pötsvezérelt, azzal hencegő f.sznak fognak tartani.
Ha meg már csóknál jársz egy csajjal akkor amúgy is egyenesben vagy és nem a pélóméreted fog továbbvinni az ágyig.
Lehet, hogy rosszul értelmezem az előny fogalmát.
Én nem a kizárólagosságra gondoltam.
Pl ha az orvosi egyetemre jelentkezik valaki, az előnyt élvez, ha van egy angol felsőfokú vizsgája.
De nem azokkal szemben élvez előnyt, akik jobban megírják a felvételit, hanem azokkal szemben, akik ugyanúgy teljesítettek.
Így gondoltam, hogy azonos szimpátia esetén el tudom képzelni, hogy a nagyobb/szebb farkú férfit veszik be egy swingerben, persze bőven lehet, hogy tévedek.
Néhányan úgy válaszoltok, mintha az lett volna a kérdés, hogy csak egy szép nagy farok kedvéért özönlenek-e a nők. Nem ez volt a kérdés. Az volt, hogy segít-e.
5-ös válaszát kicsit átdolgizva: ha két pali kisugárzása stb összességében 7-es, tehát közepesnél jobb, a swinger klubban nagyonbb balószínűséggel mennek a szép farkú 17 cm-eshez a nők, mint a 11 cm-es csúnya szerszámmal rendelkező barátunkhoz.
Ha szép a farkad és jól is használod, az önbizalmat ad. Egy egészséges önbizalommal rendelkező srácot is jopbban kedvelnek a csajok, mint azt, aki már beszélgetés közben szorong és retteg attól, hogy elő kell majd vennie a kis mazsoláját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!