Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex jozanon nagyon reszeg lannyal?
Figyelt kérdés
Egyszer egy sracra rairtam reszegen mert szexelni akartam, amzgy mindig ugrik ha szexrol van szo. Nem ert ra mert masokkal volt aztan mondta nekem masnap hogy ne haragudjak de nem tudja h lenne-e kedvem szexelni ugy h en total reszeg vagyok o meg jozan. jogosan esett ez kicsit rosszul?2023. febr. 25. 19:33
1/8 A kérdező kommentje:
*mmint hogy neki lenne e kedve
2023. febr. 25. 19:33
2/8 anonim válasza:
Raktam már így egy 40-es roma csajt, beállt rendesen a sok metaxától 😁
4/8 anonim válasza:
3
Legalább a gumin nem nyivákolnak
5/8 anonim válasza:
Ez csak egy olcsó kifogás volt a tagtól ha már amúgy is dugtok időnként. Egyszerűen más dolga volt, más csajt gyömöszölt éppen és talált egy kifogást miért nem megy át.
6/8 anonim válasza:
Én simán benne lennék ha tetszene a csaj
25/F
7/8 anonim válasza:
Nagyon részeg lány bizonyos szint felett kiábrándító lehet, igen. Pláne manapság, már azt se tudod, mit fog majd mondani, ha kijózanodik.
8/8 anonim válasza:
Bocs, de szerintem ezzel még jófej is, hogy nem akart úgy kihasználni, hogy totál offon vagy. V csak én értelmezem így?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!