Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye, hogy prostitól nemi betegséget/fertőzést kapok el?
Autoimmun beteg vagyok és elmennék egy igényes(nek tűnő) prostihoz, de nem tudom, hogy mekkora eséllyel kapnék el tőle valamit.
Nyilván utána magyarázkodhatnék a hozzátartozóimnak, hogy mi lett velem (miközben nincs barátnőm akitől elkaphatnám esetleg), ha kiütések jelennének meg a testemen, ne adj Isten komolyabb immunrendszeri problémám lenne.
Vagy hagyjam ki a nyalást/csókolózást és csak full sterilen gumival hagyjam, hogy rám másszon és akkor tuti nem kapok el semmit? De annak meg mi értelme, ha élvezni szeretném (gondolom nem kevés pénzért).
Egyébként olyan prostit néztem ki magamnak, aki járja az országot (most épp a városomban lesz egy ideig) és váltogatni szokta a helyét épp mikor hol van.
Ebből a szempontból jobb vagy rosszabb egy ilyen prosti?
(Profilt nem merek küldeni a moderálás miatt max privátban ha érdekel)
Ja, jöhet privátban.
Amúgy egy krva jobb esetben ellenőrzöttebb, mint egy átlag nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!