Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy prostitól kapok orális szexet és nem használok gumit akkot elkaphatok valamilyen betegséget a csajtól? Es ha igen mit és mennyire súlyosakat és gyógyithatok e?
Az van, hogy a fogsértés (HIV) miatt nem mosnak fogat vendégek között, csak öblögetnek. Nem vagyok prűd, de én nem tenném be az Ezredest olyan szájba, ami mélytorkozott aznap:
- Három túrósmakkú 30 éves, ódonszűz mamahottelakó gyernőttet.
- Két tetovált malacpö.csű szűzmáriafuxos cigánymaffiózót: Kalányos Messit és Oláh Piqué-t.
- Egy 23 centis farkú kokainos ügyvédet, aki úgy mélytorokra vágta, hogy utána a Mariana-árok mélységű nyelőcsövével mértani spermabuborékokat tudott csak gyügyögni az ajtóban.
- Egy hidegburkoló proli suttyó jómunkásembert, aki egész nap nyomta az ipart, és úgy beizzadt az NSZK Rakéta porszívójának a nyele, hogy 8 méter sugarú körben helyet csinál a 4-6-oson. Nincs az a nátronlúgos szappan ami levinné.
- Két háromgyerekes apukát, akik rendszeresen félrekúrnak más-más lánnyal, és kosaraskártyaként gyűjtik a különféle HPV törzseket... majd megrémülnek ha havi egyszer az asszony is ráfanyalodik az apalőcsre...de az addigra már csak két megszikkadt golyón fonnyadó elefántormány.
Ez eddig 9.
Te vagy a 10-ik kuncsaft...és ott állsz a tátogó feltöltött szolis virsliszáj előtt, hogy dokkolj... Majd eszedbejut az a sok szarság amit ide leírtam...
...és olyan fénysebességgel lankadsz le, mint amikor legutóbb bevillant a sálmellű nagyanyád... meztelenül. :D
Igen elkaphatsz. Barmit. Gyógyíthatatlant is.
#6 Benned egy költő veszett el. Ássad elő. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!