Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora eséllyel lehet elkapni nemi betegséget prostitól? 22/F
Értem, hogy el akarod veszteni. De nem biztos, hogy jó ötlet prostival!
Ha rendesen jár szűrésekre nem annyira nagy az esélye. De te komolyan egy prostit akarnál nyalni...
Van esélye, de ha olyan a lány, akkor alacsony.
Kerdesedre valaszolva, van egy szep kis lista, hogy miket lehet elkapni gumi hasznalata kozben is, mivel nem ad teljes fedettseget a testnek.
A masik, amit emlitettek, elsore prostit 10 ferfibol 9 nem ajanlja. Ertem, hogy ki akarod elni a testiseget, de en is inkabb a hagyomanyos modszert ajanlom, nem vagy meg oreg, raersz.
42F
A HPV áthatol a gumin, ami jó eséllyel téged csupán tünetmentes hordozóvá tesz.
Ha egyszer a barátnődet/feleségedet/gyermeked anyját méhnyakrák veszi el tőled, akkor majd gondolj vissza, hogy megérte-e az a gyors menet.
Ez a rendszeres szűrés... van olyan betegség ami csak 2-3 hónappal később mutatható ki. Fél óránként tolnak egy menetet, persze biztos óriási szerencse kell hozzá hogy bármit is elkapjon olyan kuncsaftoktól akik szinte bárkibe belerakták előtte is. Ha tényleg mindig gumiban akkor is terjedhet csókkal is akár, vagy orálisan.
Lakásos prostik... az ő immunrendszerük is úgy működik mint az útszélieké.
Én sem értem miért akarsz olyat nyalni akiben aznap 10-15 pasi farka járt.
A szappan, a szájvíz, a parfümillat és a körömlakk, nem védi meg a csinos, kedves lányokat a csúnya fekélyes gombás-harasztos és lassan szenvedve halálos betegségektől. :( Voltak idők mikor falunként volt 1-2 k'rva, tudta mindenki, hogy oda lehet menni. Nekik volt heti 1-2 ember meg néhány rendszeresen visszajáró. Az olyan még belefér. De ne legyenek illúzióid, a lakásosaknak megvan a napi 10 a legkülönfélébb helyekről. Fél évente szűrés. Számolgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!