Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 év feletti szüzek miért nem mennek pszichológushoz?
Oké 20-as, a kérdés leginkább az, hogy te férfinak tartod-e magad.
Ha nem, akkor a csajok is amiatt (mármint nyilván nem akarok mantrázni, mert nem csak emiatt, de részben igen) pattintanak le.
20 -as vagyok. persze hogy férfinak tartom magam! Én arra gondoltam, hogy így, hogy mozgássérült vagyok nők szemében megmaradok a barát zónában, és nem tudnak rám nézni férfiként. És ezen ez „PcichóMókus” sem segíthet.
Azok amúgy is csak a pénzed akarják. Jól elnyújtják a „kezelést”, hogy aztán sok százezer mínusszal és évekkel később ugyanolyan szarul érezd magad. Vagy még szarabbul.
Hánynál voltál eddig, 22-es?
Összesen mennyit költötték el ilyen ellátásra?
22 -es vagyok! Egynél sem jártam nem mennék. Tudna egy pszichológus ezzel mit kezdeni? Dehogy…
Majd, ha ott tart az őssejtkutatás, hogy lesz megoldás az én gondomra, na azt bevállalnám. De sajnos mire már ott tart ez a kutatás én már nem élek…
"Egynél sem jártam nem mennék"
Oké. Tehát sem gyakorlati tapasztalatod, sem számottevő elméleti ismereted nincs, de véleményed...
...az van!
Ismét a 20 -as illetve 22 -es vagyok!
Látom nem olvastál el rendesen kérdező…Ismétlem én mozgássérült vagyok és bottal járok! Én erre értetem, hogy egy pszicho mókus ezen ugyan nem segíthet! Vagy szerinted igen? Inkább az őssejtkutatás! De mire az segítene nekem, én már nem élek!
Addig meg akármilyen drága pszicho mókusnak fizetnék is akármennyit egy se tudná elérni, hogy ne a sérült embert lássák bennem a nők!
Persze ahogy mondtam, ha jobban megismernek kedvelnek, mint egy havert. De nem, mint férfit… Nagy különbség…
28
Elhiszed, vagy sem nem izgat. Nem fogok bizonygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!