Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológus segítsége nélkül lehetetlenség, hogy egy
30 év feletti tapasztalatlan férfinak legyen barátnője?
Pénzre. Meg arra, hogy ne itt sipítozzon, minden nap.
2021. okt. 29. 22:01
Szerinted a pszichológus hogy tudna ebben segíteni?
Keress inkább egy hivatásost, aki külsőre tetszik neked. Beszéld meg vele, hogy mit szeretnél, és menj el hozzá annyiszor, ahányszor szükséges. Egy idő után fel fogsz oldódni úgyis. Ha meg egyszer átesel a tűzkeresztségen, utána menni fog!
2021. okt. 29. 22:01
A legnagyobb baj, hogy ezeket az embereket mindenki "fejőstehénnek" tartaná. Az állam a "nincs család, robotolhatsz túlórában nyugodtan" adófizetőt, a pszichológus a jól fizető sokalkalmas terápiát, a PUA a hiszékeny reménység bőséges pénzlehúzását, a hivatásos a szintén jó árú numerák sorának lehetőségét, végső soron csak fizess, fizess, fizess, fizess.
2021. okt. 29. 22:15
A 2-es vagyok!
A legtöbb dologért az életben fizetni kell! Én azért írtam, mert nekem annak idején igenis segített hogy elmentem hivatásoshoz. Csak én meg sem vártam, hogy betöltsem a 30-at.
2021. okt. 29. 22:18
4: Miben segített: Utána hirtelen varázsütésre már nem csak barátkozni akartak a csajok? :)
2021. okt. 29. 22:20
A hivatásosokkal az a baj, hogy csak szexet vállalnak, beszélgetést például nem igazán, pedig, bármilyen hihetetlen is, a férfiaknak a szexen kívül beszélgetésre is szükségük lenne egy nővel, de azt egy hivatásostól nem igazán kapják meg, ezért is nem vonzó sok férfi számára a prostizás.
2021. okt. 29. 22:23
A pszichológus nem fog p.nát rakni rád, de segíthet feloldani benned azokat a szorongásokat amik gátolnak a csajozásban.
2021. okt. 29. 22:26
Előtte sem csak barátkozni akartak, csak töketlen voltam. El kellett mennem egy jó pár alkalommal ugyanahhoz a lányhoz, mire egyáltalán összejött, annyira zavarban voltam.
Meg kellett szoknom egy nő közelségét.
Könnyebb azt mondani, hogy a nők hibája, ha valaki 30 fölött szűz, de valójában nem így van!
2021. okt. 29. 22:26
6 és 8-as: Én beszélgetni viszonylag könnyen tudtam nőkkel, viszont ezekből mindig a "csak barátok lehetünk" lett, szóval elbeszélgettem én volt akivel évekig is, és a kommunikációval vagy érdeklődéssel nem volt gond. Viszont vagy lelki szemetes lettem, vagy amolyan "jól eldumcsizunk de soha nem lehet más" ismeretség.
2021. okt. 29. 22:31
8, Ahogy olvasom ezt a választ tökre olyan mintha egy ilyen anonim incelek terápiás csoportban mondanád, hogy jöttél le a dologról. 😄
Különben gj, minden szarkazmus nélkül. :)
2021. okt. 29. 22:31
Kapcsolódó kérdések: