Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 év feletti szüzek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 év feletti szüzek miért nem mennek pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Aki ebben a korban sem tart még itt hogy szexelt volna (kivétel vallási okok, aszexualitás ), annak nagy eséllyel lehet mentális problémája. Akkor hát miért nem kér segitséget?

2023. febr. 23. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
93%

Érdekel a szex, nagyon is, és tudok szerelmes lenni is, de nem izgat annyira a dolog, valószínűleg aszex vagyok, emellé még introvertált.

Nem pofázom végig a napot, és ez sokaknál kiveri a biztosítékot

2023. febr. 23. 18:25
 12/65 anonim ***** válasza:
94%

Mert nekem jó így szüzen örökre

Nehogy már mentális beteg legyen az aki nem akar szexelni

Nehogy már létszükséglet legyen a szex…

Ha meg vki mentális betegség miatt nem szexel, azon pszichológus nem segít

2023. febr. 23. 18:33
 13/65 anonim ***** válasza:
82%

12.:"kivétel vallási okok, aszexualitás"

A hivőkön meg az aszexuális embereken nem tud orvos sem segíteni, mivel egyik sem betegség.

"Ha meg vki mentális betegség miatt nem szexel, azon pszichológus nem segít"

Épp ellenkezőleg, a mentális betegen egy jó pszichológus tud segíteni.

2023. febr. 23. 18:46
 14/65 anonim ***** válasza:
37%

Hát én nem vagyok sem hívő sem aszex, mégsem akarok szexelni sosem mert undorítónak és megalázónak tartom a nőkre nézve.

Olyan hívő meg nincs szerintem aki csak amiatt ne szexelne mert annyira hívő lenne hogy emiatt legyőzi a vágyat.

2023. febr. 23. 18:50
 15/65 A kérdező kommentje:

Bocsánat, nem mondtam el egyértelműen de az incelekre és femcelekre gondoltam. Akik akarnak párkapcsolatot és/vagy szexet de nem képesek rá hogy összejöjjön nekik.

Most akit nem érdekel a téma az másik kategória.

2023. febr. 23. 18:54
 16/65 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé provokatív ìgyis a kérdés
2023. febr. 23. 19:16
 17/65 A kérdező kommentje:
Nem provokatív, csak azokat provokálja akik görcsösek a szüzességük miatt
2023. febr. 23. 19:46
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
Probáltam, de kidobott pénz volt, sehogy sem tudtam rávenni a szexre.
2023. febr. 23. 19:53
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

17. jogos.

De ha úgy alakulna, hogy akadna egy hasonló korú aki tapasztalt, ő lehet nem egy bénázó szüzet akar, eleinte nem gondolná, hogy a másik szűz, aki nem tudja mit hogy csináljon.

De ha a kölcsönös szeretet és tisztelet megvan, akkor nem hiszem hogy probléma lenne ez a másiknak, a tapasztaltnak

2023. febr. 23. 19:57
 20/65 Csak_egy_pasas ***** válasza:
100%
Én mozgássérült vagyok. bottal bicegve járok. Szerintetek tud ezen egy pszichológus segíteni? De ha nekem fizetnének, hogy menjek el akkor se mennék. Minek? Amúgy kedvelnek a nők, de az állapotom miatt nem kezelnek férfiként. Ez van! Ezen egy agy turkálsz sem változtathat
2023. febr. 27. 09:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!