Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 év feletti szüzek miért nem mennek pszichológushoz?
Érdekel a szex, nagyon is, és tudok szerelmes lenni is, de nem izgat annyira a dolog, valószínűleg aszex vagyok, emellé még introvertált.
Nem pofázom végig a napot, és ez sokaknál kiveri a biztosítékot
Mert nekem jó így szüzen örökre
Nehogy már mentális beteg legyen az aki nem akar szexelni
Nehogy már létszükséglet legyen a szex…
Ha meg vki mentális betegség miatt nem szexel, azon pszichológus nem segít
12.:"kivétel vallási okok, aszexualitás"
A hivőkön meg az aszexuális embereken nem tud orvos sem segíteni, mivel egyik sem betegség.
"Ha meg vki mentális betegség miatt nem szexel, azon pszichológus nem segít"
Épp ellenkezőleg, a mentális betegen egy jó pszichológus tud segíteni.
Hát én nem vagyok sem hívő sem aszex, mégsem akarok szexelni sosem mert undorítónak és megalázónak tartom a nőkre nézve.
Olyan hívő meg nincs szerintem aki csak amiatt ne szexelne mert annyira hívő lenne hogy emiatt legyőzi a vágyat.
Bocsánat, nem mondtam el egyértelműen de az incelekre és femcelekre gondoltam. Akik akarnak párkapcsolatot és/vagy szexet de nem képesek rá hogy összejöjjön nekik.
Most akit nem érdekel a téma az másik kategória.
17. jogos.
De ha úgy alakulna, hogy akadna egy hasonló korú aki tapasztalt, ő lehet nem egy bénázó szüzet akar, eleinte nem gondolná, hogy a másik szűz, aki nem tudja mit hogy csináljon.
De ha a kölcsönös szeretet és tisztelet megvan, akkor nem hiszem hogy probléma lenne ez a másiknak, a tapasztaltnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!