Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Az utcán/munkahelyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Az utcán/munkahelyen tényleg felizgultok?

Figyelt kérdés

Velem még sose volt olyan hogy megláttam egy helyes srácot is felizgultam vagy benedvesedtem. Ilyen gondolataim csak az ágyba szoktak lenni felkelésnél vagy lefekvésnél. De napközbe hogy most kívánom, sose.

A férfiak amikor látnak egy szép nőt és mondjuk azt mondják hogy hú de megdugnám stb, tényleg úgy értik? És fel is áll? Mennek az utcán és random merevedéseik vannak vagy wtf?

2023. febr. 23. 00:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

Mint amikor elmész a fornettis mellett, érzed a finom illatokat, és vagy visszatartod vagy engedsz a csábításnak és bemész vásárolni.

"Mennek az utcán és random merevedéseik vannak vagy wtf?"

Nem. Randomoktól, akiket nem ismerek soha nem történt ilyesmi.

2023. febr. 23. 11:55
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
Felizgulni könnyen felizgulok, de nyilvános helyen nagyon ritkán jár merevedéssel.
2023. febr. 23. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:
42%
Igen.
2023. febr. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!