Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogyha 19 évesen lefeküdnék egy 14 évessel?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok, most lettem 19 éves, de ugye a mostani lányok (9.esek) 14 évesek. De úgy néznek ki hogy simán lefeküdnék velük. Ez normális szerintetek?2023. febr. 20. 18:35
11/25 anonim válasza:
Ha tutira betöltötte a 14-et, akkor már mehet! De védekezzetek!
13/25 anonim válasza:
A mai 14 évesek úgy öltözködnek és viselkednek, hogy többnek tűnnek. Egyébként meg teljesen törvényes a dolog. Max a szülők kavarhatnak be, ha túlságosan maradiak.
Most biztos jön majd egy-két szülő, hogy hát ő kicsinálná a srácot, de az a nagy büdös helyzet, hogy pont ŐK sültek fel, mint szülő, hogy a kislányuk 14 évesen már ribizliset játszik.
14/25 A kérdező kommentje:
Egyetértek, nem is értem hogy aki ilyeneket ír mint pl. 9#-es válaszoló miért nem törlik. Értelmetlen válasz.
2023. febr. 20. 19:46
15/25 anonim válasza:
Én is lefeküdnék a legtöbbel, pedig én 39 éves vagyok.
16/25 anonim válasza:
Én még 60 évesen is kinyalnék egy 14 éves kancát
17/25 anonim válasza:
Ha füves a pálya mehet a foci.
20/25 anonim válasza:
18 legális de a BM is olvassa ezeket a kommenteket..S nem egy pedofilt IP alapján igy figyelnek meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!