Furcsa kiakadni a környezetemre este 7 óra, fél 8 körül amiatt, hogy zaj van, miközben én lassan lefeküdnék aludni?
Leginkább a kutyaugatás amire kiakadok, amikor a környék összes kutyája elkezd úgy ugatni, mintha egymással versenyeznének, hogy ki tud hangosabban és intenzívebben ugatni. Aztán még amire ki szoktam akadni kora este, az az autók, motorok hangja, amikor zenét hallok kintről, és amikor ordítozik valaki. Általában ez megy a környezetemben kora esténként így tavasszal, nyáron.
Beteges, hogy kiakadok ezeken a dolgokon? Nagyon érzékeny vagyok a zajokra esténként, persze mindez nem zavar délelőtt, délután.
Szerezz egy füldugót.
Kora este még világos van, és egyre tovább lesz az, mások olyankor még simán élik az életüket.
Esténként mászkálnak más állatok is (macskák, sünök, nyestek, patkányok stb) nyilván este ugatnak a kutyák.
Hát most nézd, ha kiakadsz attól jobb? Az segít elaludni? Ha igen akkor hajrá, de ha nem akkor értelmetlen és csak magadat szívatod vele.
Kertvárosi környék? Van aki, akkor sétáltat kutyát, és a sok rosszul szocializált udvarra kicsapott kutya őrjöngve ugatja őket.
Amúgy ezen nem kell felhúzni magad, amúgy is 7ig világos van, a legtöbb ember ilyenkor még aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!